BibTex RIS Cite

Aluminium and Health (Turkish with English Abstract)

Year 2002, Volume: 27 Issue: 4, - , 01.08.2002

Abstract

Aluminum has been assumed that the lung, skin and gastrointestinal tract are largely impervious barriers to aluminum, preventing the accumulation of this element in the body. However, it is now apparent in certain pathological states that the body borden of aluminum may be markedly increased with resulting toxicity. In a world of aluminum cans, pans and medications. The safety for humans of oral and dietary exposure to the element needs to be specifically defined. 

Alüminyum ve Sağlık

Year 2002, Volume: 27 Issue: 4, - , 01.08.2002

Abstract

Alüminyum, solunum, deri ve sindirim sistemi yolu ile vücuda alınmaktadır. Bu elementin vücutta birikimi normalde önlenmektedir. Fakat, bazı patolojik durumlarda vücutta birikmekte ve toksisitesi ile sonuçlanmaktadır. Alüminyumun konserveler, pişirme araçları ve ilaçlardan oluşan dünyası insanlar açısından güvenli ve özel tanımlamaya gerek duymaktadır.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Muhittin Tayfur This is me

İlhami Ünlüoğlu This is me

Özgün Bener This is me

Publication Date August 1, 2002
Published in Issue Year 2002 Volume: 27 Issue: 4

Cite

APA Tayfur, M. ., Ünlüoğlu, İ. ., & Bener, Ö. . (2002). Alüminyum ve Sağlık. Gıda, 27(4).
AMA Tayfur M, Ünlüoğlu İ, Bener Ö. Alüminyum ve Sağlık. The Journal of Food. August 2002;27(4).
Chicago Tayfur, Muhittin, İlhami Ünlüoğlu, and Özgün Bener. “Alüminyum Ve Sağlık”. Gıda 27, no. 4 (August 2002).
EndNote Tayfur M, Ünlüoğlu İ, Bener Ö (August 1, 2002) Alüminyum ve Sağlık. Gıda 27 4
IEEE M. . Tayfur, İ. . Ünlüoğlu, and Ö. . Bener, “Alüminyum ve Sağlık”, The Journal of Food, vol. 27, no. 4, 2002.
ISNAD Tayfur, Muhittin et al. “Alüminyum Ve Sağlık”. Gıda 27/4 (August 2002).
JAMA Tayfur M, Ünlüoğlu İ, Bener Ö. Alüminyum ve Sağlık. The Journal of Food. 2002;27.
MLA Tayfur, Muhittin et al. “Alüminyum Ve Sağlık”. Gıda, vol. 27, no. 4, 2002.
Vancouver Tayfur M, Ünlüoğlu İ, Bener Ö. Alüminyum ve Sağlık. The Journal of Food. 2002;27(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/