BibTex RIS Cite

Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal ve Mikrobiyolojik Değişimi

Year 2002, Volume: 27 Issue: 5, - , 01.10.2002

Abstract

İnsanlar için hayati önem taşıyan içme sularının giderek kirlendiği bilinen bir gerçektir. Bu çalışmada Elazığ İlinin serbest akan çeşmeleri, Belediye Şebekesi ve Harput içme suları 1988-1995 yılları arasında kimyasal analiz ve bakteriyolojik muayeneye alınarak değişimleri incelenmiştir. Nüfus artışına bağlı olarak özellikle yerleşim merkezlerinde bulunan çeşme sularının Gıda Maddeleri Nizamnamesine göre kullanılamaz durumda oldukları belirlenmiştir.  

Chemical and Microbiological Variation of Drinking Water in Elazığ During of Seven Years Period (Turkish with English Abstract)

Year 2002, Volume: 27 Issue: 5, - , 01.10.2002

Abstract

It's a know fact that drinking water having vital importance for human being is becoming pollution more and more. in this study the transformations of free flowing fountains, municipal system and Harput drinking water of Elazığ had been examined by taking to chemical analysis and microbiological examination between 1988 and 1995. it has been determined that depending on increasing of population the water of fountains especially in settlement stations cannot be used in the opinion of rules and Regulations of Food Materials. 

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Fikret Keven This is me

Publication Date October 1, 2002
Published in Issue Year 2002 Volume: 27 Issue: 5

Cite

APA Keven, F. . (2002). Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal ve Mikrobiyolojik Değişimi. Gıda, 27(5).
AMA Keven F. Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal ve Mikrobiyolojik Değişimi. The Journal of Food. October 2002;27(5).
Chicago Keven, Fikret. “Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal Ve Mikrobiyolojik Değişimi”. Gıda 27, no. 5 (October 2002).
EndNote Keven F (October 1, 2002) Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal ve Mikrobiyolojik Değişimi. Gıda 27 5
IEEE F. . Keven, “Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal ve Mikrobiyolojik Değişimi”, The Journal of Food, vol. 27, no. 5, 2002.
ISNAD Keven, Fikret. “Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal Ve Mikrobiyolojik Değişimi”. Gıda 27/5 (October 2002).
JAMA Keven F. Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal ve Mikrobiyolojik Değişimi. The Journal of Food. 2002;27.
MLA Keven, Fikret. “Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal Ve Mikrobiyolojik Değişimi”. Gıda, vol. 27, no. 5, 2002.
Vancouver Keven F. Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal ve Mikrobiyolojik Değişimi. The Journal of Food. 2002;27(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/