BibTex RIS Cite

Utilization of Permeat (Turkish with English Abstract)

Year 2002, Volume: 27 Issue: 5, - , 01.10.2002

Abstract

The industrial recovery of permeat for human utilization depend of availability of technically feasible and economically attractive processes, leading to marketable products. The review deals with industrially applicable permeat processing techniques for utilization of permeate for human food and other aims. Composition of permeate, the products from fermentation of permeate, soft drinks, lactose hydrolyzed syrups, pure and crystallized lactose and some others is briefly discussed. 

Permeatın Değerlendirilmesi

Year 2002, Volume: 27 Issue: 5, - , 01.10.2002

Abstract

Permeatın insanların kullanımı için endüstriyel olarak değerlendirilmesi, teknolojik olarak fisibil ve ekonomik olarak cazip işlemlerin varlığına bağlıdır. Bu çalışma, endüstriyel olarak permeatın insan gıdası ve diğer amaçlarla kullanım tekniklerini açıklamaya yöneliktir. Burada, permeatın bileşimi, fermentasyon ürünleri, permeattan üretilen içecekler, laktozu hidrolize edilmiş şurup, saf ve kristalize laktoz ve diğer bazı ürünlerin üretim metotları kısaca tartışılacaktır.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Nihat Akın This is me

Publication Date October 1, 2002
Published in Issue Year 2002 Volume: 27 Issue: 5

Cite

APA Akın, N. . (2002). Permeatın Değerlendirilmesi. Gıda, 27(5).
AMA Akın N. Permeatın Değerlendirilmesi. The Journal of Food. October 2002;27(5).
Chicago Akın, Nihat. “Permeatın Değerlendirilmesi”. Gıda 27, no. 5 (October 2002).
EndNote Akın N (October 1, 2002) Permeatın Değerlendirilmesi. Gıda 27 5
IEEE N. . Akın, “Permeatın Değerlendirilmesi”, The Journal of Food, vol. 27, no. 5, 2002.
ISNAD Akın, Nihat. “Permeatın Değerlendirilmesi”. Gıda 27/5 (October 2002).
JAMA Akın N. Permeatın Değerlendirilmesi. The Journal of Food. 2002;27.
MLA Akın, Nihat. “Permeatın Değerlendirilmesi”. Gıda, vol. 27, no. 5, 2002.
Vancouver Akın N. Permeatın Değerlendirilmesi. The Journal of Food. 2002;27(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/