BibTex RIS Cite

Proteins in Honey (in English)

Year 2003, Volume: 28 Issue: 2, - , 01.04.2003

Abstract

The proteins of honey from south-eastern Anatolia were identified by sodium dodecyl suifate-polyacrylamid gel electropheresis (SDS-PAGE). It was found 12 protein bands in various honey samples. The molecular weights of these proteins were determined approximately between 22,000 and 75,000. Also, determined in the honey samples were hydroxymethylfurfural, diastase number, invert sugar, sucrose, proline, moisture, free acid, pH, lactone and ash.  

Bal Proteinleri (İngilizce)

Year 2003, Volume: 28 Issue: 2, - , 01.04.2003

Abstract

Güneydoğu Anadolu bölgesinden toplanılan bal örneklerindeki proteinler sodyum dodesil sülfat poliakrilamid jel elektroforez (SDS-PAGE) metodu ile belirlendi. Bal örneklerinde molekül ağırlığı yaklaşık 22.000 - 75.000 arasında olan 12 farklı protein bandı görüldü. Ayrıca bu bal örneklerin hidroksimetifurfural, diastaz sayısı, invert şeker, sakaroz, prolin, nem, kül, serbest asit, pH ve lakton değerleri de tayin edildi.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Hayrullah Yılmaz This is me

Ö. İrfan Küfrevioğlu This is me

Publication Date April 1, 2003
Published in Issue Year 2003 Volume: 28 Issue: 2

Cite

APA Yılmaz, H. ., & Küfrevioğlu, Ö. İ. . (2003). Bal Proteinleri (İngilizce). Gıda, 28(2).
AMA Yılmaz H, Küfrevioğlu Öİ. Bal Proteinleri (İngilizce). The Journal of Food. April 2003;28(2).
Chicago Yılmaz, Hayrullah, and Ö. İrfan Küfrevioğlu. “Bal Proteinleri (İngilizce)”. Gıda 28, no. 2 (April 2003).
EndNote Yılmaz H, Küfrevioğlu Öİ (April 1, 2003) Bal Proteinleri (İngilizce). Gıda 28 2
IEEE H. . Yılmaz and Ö. İ. . Küfrevioğlu, “Bal Proteinleri (İngilizce)”, The Journal of Food, vol. 28, no. 2, 2003.
ISNAD Yılmaz, Hayrullah - Küfrevioğlu, Ö. İrfan. “Bal Proteinleri (İngilizce)”. Gıda 28/2 (April 2003).
JAMA Yılmaz H, Küfrevioğlu Öİ. Bal Proteinleri (İngilizce). The Journal of Food. 2003;28.
MLA Yılmaz, Hayrullah and Ö. İrfan Küfrevioğlu. “Bal Proteinleri (İngilizce)”. Gıda, vol. 28, no. 2, 2003.
Vancouver Yılmaz H, Küfrevioğlu Öİ. Bal Proteinleri (İngilizce). The Journal of Food. 2003;28(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/