BibTex RIS Cite

Antioxidant Capacity of Small Fruits (Turkish with English Abstract)

Year 2003, Volume: 28 Issue: 3, - , 01.06.2003

Abstract

The importance of small fruits gradually increase with appear of positive effects on human health. Among the fruit and vegetables, small fruits which are rich in phenolic matter and especially anthocyanin have high antioxidant capacity. In this article, antioxidant matter content and antioxidant capacity of small fruits are investigated.  

Üzümsü Meyvelerin Antioksidan Kapasitesi

Year 2003, Volume: 28 Issue: 3, - , 01.06.2003

Abstract

İnsan sağlığı üzerindeki olumlu etkilerinin ortaya çıkmasıyla birlikte üzümsü meyvelerin önemi giderek artmaktadır. Meyve ve sebzeler içerisinde fenolik madde ve özellikle antosiyanince zengin olan üzümsü meyveler yüksek antioksidan kapasiteye sahiptir. Bu makalede, üzümsü meyvelerin antioksidan madde içerikleri ile antioksidan kapasiteleri incelenmiştir.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

İlkay Tosun This is me

Semra Yüksel This is me

Publication Date June 1, 2003
Published in Issue Year 2003 Volume: 28 Issue: 3

Cite

APA Tosun, İ. ., & Yüksel, S. . (2003). Üzümsü Meyvelerin Antioksidan Kapasitesi. Gıda, 28(3).
AMA Tosun İ, Yüksel S. Üzümsü Meyvelerin Antioksidan Kapasitesi. The Journal of Food. June 2003;28(3).
Chicago Tosun, İlkay, and Semra Yüksel. “Üzümsü Meyvelerin Antioksidan Kapasitesi”. Gıda 28, no. 3 (June 2003).
EndNote Tosun İ, Yüksel S (June 1, 2003) Üzümsü Meyvelerin Antioksidan Kapasitesi. Gıda 28 3
IEEE İ. . Tosun and S. . Yüksel, “Üzümsü Meyvelerin Antioksidan Kapasitesi”, The Journal of Food, vol. 28, no. 3, 2003.
ISNAD Tosun, İlkay - Yüksel, Semra. “Üzümsü Meyvelerin Antioksidan Kapasitesi”. Gıda 28/3 (June 2003).
JAMA Tosun İ, Yüksel S. Üzümsü Meyvelerin Antioksidan Kapasitesi. The Journal of Food. 2003;28.
MLA Tosun, İlkay and Semra Yüksel. “Üzümsü Meyvelerin Antioksidan Kapasitesi”. Gıda, vol. 28, no. 3, 2003.
Vancouver Tosun İ, Yüksel S. Üzümsü Meyvelerin Antioksidan Kapasitesi. The Journal of Food. 2003;28(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/