BibTex RIS Cite

Supercritical Fluid Extraction (Turkish with English Abstract)

Year 2003, Volume: 28 Issue: 3, - , 01.06.2003

Abstract

In this review, the fundamentals and applications of supercritical Fluid Extraction (SFE) which is considered to be an alternative to the conventional extraction techniques are summarized.  

Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu

Year 2003, Volume: 28 Issue: 3, - , 01.06.2003

Abstract

Bu derlemede, geleneksel ekstraksiyon tekniklerinin alternatifi olarak görülen Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonun (Supercritica Fluid Extraction, SFE) temel prensipleri ve uygulamaları özetlenmiştir.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Neslihan Çolak This is me

Yahya Tülek This is me

Publication Date June 1, 2003
Published in Issue Year 2003 Volume: 28 Issue: 3

Cite

APA Çolak, N. ., & Tülek, Y. . (2003). Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu. Gıda, 28(3).
AMA Çolak N, Tülek Y. Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu. The Journal of Food. June 2003;28(3).
Chicago Çolak, Neslihan, and Yahya Tülek. “Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu”. Gıda 28, no. 3 (June 2003).
EndNote Çolak N, Tülek Y (June 1, 2003) Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu. Gıda 28 3
IEEE N. . Çolak and Y. . Tülek, “Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu”, The Journal of Food, vol. 28, no. 3, 2003.
ISNAD Çolak, Neslihan - Tülek, Yahya. “Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu”. Gıda 28/3 (June 2003).
JAMA Çolak N, Tülek Y. Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu. The Journal of Food. 2003;28.
MLA Çolak, Neslihan and Yahya Tülek. “Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu”. Gıda, vol. 28, no. 3, 2003.
Vancouver Çolak N, Tülek Y. Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu. The Journal of Food. 2003;28(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/