Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Supercritical Fluid Extraction (Turkish with English Abstract)
Year 2003 ,
Volume: 28 Issue: 3, - , 01.06.2003
Neslihan Çolak
Yahya Tülek
Abstract
In this review, the fundamentals and applications of supercritical Fluid Extraction (SFE) which is considered to be an alternative to the conventional extraction techniques are summarized.
Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu
Year 2003 ,
Volume: 28 Issue: 3, - , 01.06.2003
Neslihan Çolak
Yahya Tülek
Abstract
Bu derlemede, geleneksel ekstraksiyon tekniklerinin alternatifi olarak görülen Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonun (Supercritica Fluid Extraction, SFE) temel prensipleri ve uygulamaları özetlenmiştir.
There are 0 citations in total.
Cite
APA
Çolak, N. ., & Tülek, Y. . (2003). Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu. Gıda, 28(3).
AMA
Çolak N, Tülek Y. Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu. The Journal of Food. June 2003;28(3).
Chicago
Çolak, Neslihan, and Yahya Tülek. “Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu”. Gıda 28, no. 3 (June 2003).
EndNote
Çolak N, Tülek Y (June 1, 2003) Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu. Gıda 28 3
IEEE
N. . Çolak and Y. . Tülek, “Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu”, The Journal of Food , vol. 28, no. 3, 2003.
ISNAD
Çolak, Neslihan - Tülek, Yahya. “Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu”. Gıda 28/3 (June 2003).
JAMA
Çolak N, Tülek Y. Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu. The Journal of Food . 2003;28.
MLA
Çolak, Neslihan and Yahya Tülek. “Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu”. Gıda, vol. 28, no. 3, 2003.
Vancouver
Çolak N, Tülek Y. Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu. The Journal of Food. 2003;28(3).
GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/