BibTex RIS Cite

Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü

Year 1993, Volume: 18 Issue: 5, - , 01.10.1993

Abstract

Gelişmiş ülkelerde sık rastlanan bazı hastalıklar ile besinsel lif (BL) tüketimi arasında ilişki olduğunu öne süren hipotezler, bu konuda yapılan çalışmaları artırmış ve bu ilişkiyi epidemiyolojik olarak destekler doğrultuda sonuçlar elde edilmiştir. Bu makalede BL’ler ile insan sağlığı arasında ilişkiler incelenmiştir.

Effects of Dietary Fiber on Human Health (Turkish with English Abstract)

Year 1993, Volume: 18 Issue: 5, - , 01.10.1993

Abstract

The hypothesis on the relationship between dietary fiber (DF) intake and frequency of certain diseases in developed countries caused an increase in DF related studies and has led to the results epidemiologically supporting this relation. In this article the interaction between DF and human health was discussed in detail.   

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Hamit Köksel This is me

Özen Özboy This is me

Publication Date October 1, 1993
Published in Issue Year 1993 Volume: 18 Issue: 5

Cite

APA Köksel, H. ., & Özboy, Ö. . (1993). Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü. Gıda, 18(5).
AMA Köksel H, Özboy Ö. Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü. The Journal of Food. October 1993;18(5).
Chicago Köksel, Hamit, and Özen Özboy. “Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü”. Gıda 18, no. 5 (October 1993).
EndNote Köksel H, Özboy Ö (October 1, 1993) Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü. Gıda 18 5
IEEE H. . Köksel and Ö. . Özboy, “Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü”, The Journal of Food, vol. 18, no. 5, 1993.
ISNAD Köksel, Hamit - Özboy, Özen. “Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü”. Gıda 18/5 (October 1993).
JAMA Köksel H, Özboy Ö. Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü. The Journal of Food. 1993;18.
MLA Köksel, Hamit and Özen Özboy. “Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü”. Gıda, vol. 18, no. 5, 1993.
Vancouver Köksel H, Özboy Ö. Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü. The Journal of Food. 1993;18(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/