BibTex RIS Cite

A Research on the Possibility of Using Watermelon Juice in Fruit Juice Cocktails (Turkish with English Abstract)

Year 1993, Volume: 18 Issue: 6, - , 01.12.1993

Abstract

Ten different fruit juice cocktails containing various proportions of water melon, sour cherry and apple juices were prepared and subjected to sensory evaluation to determine the consumer acceptance. The sample containing 50% watermelon, 25% sour cherry and 25% apple juices received the highest acceptance whereas 100% watermelon juice was least preferred. Addition of sour cherry juice to watermelon juice provided better acceptance than apple juice.

Karpuz Suyunun Meyve Suyu Karışımlarında Kullanım Olanakları Üzerinde bir Araştırma

Year 1993, Volume: 18 Issue: 6, - , 01.12.1993

Abstract

Karpuz, vişne ve elma sularının çeşitli oranlarda karıştırılmasıyla elde edilen ve duyusal olarak değerlendirilen 10 çeşit meyve suyu içinde en fazla beğeniyi %50 karpuz, %25 vişne ve %25 elma sularından, en düşük beğeniyi ise tamamı karpuz suyundan oluşan örnekler kazanmıştır. Vişne suyu katkılı karpuz suları, elma suyu katkılı olanlara göre daha çok tercih edilmişlerdir.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Hasan Fenercioğlu This is me

Publication Date December 1, 1993
Published in Issue Year 1993 Volume: 18 Issue: 6

Cite

APA Fenercioğlu, H. . (1993). Karpuz Suyunun Meyve Suyu Karışımlarında Kullanım Olanakları Üzerinde bir Araştırma. Gıda, 18(6).
AMA Fenercioğlu H. Karpuz Suyunun Meyve Suyu Karışımlarında Kullanım Olanakları Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. December 1993;18(6).
Chicago Fenercioğlu, Hasan. “Karpuz Suyunun Meyve Suyu Karışımlarında Kullanım Olanakları Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda 18, no. 6 (December 1993).
EndNote Fenercioğlu H (December 1, 1993) Karpuz Suyunun Meyve Suyu Karışımlarında Kullanım Olanakları Üzerinde bir Araştırma. Gıda 18 6
IEEE H. . Fenercioğlu, “Karpuz Suyunun Meyve Suyu Karışımlarında Kullanım Olanakları Üzerinde bir Araştırma”, The Journal of Food, vol. 18, no. 6, 1993.
ISNAD Fenercioğlu, Hasan. “Karpuz Suyunun Meyve Suyu Karışımlarında Kullanım Olanakları Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda 18/6 (December 1993).
JAMA Fenercioğlu H. Karpuz Suyunun Meyve Suyu Karışımlarında Kullanım Olanakları Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. 1993;18.
MLA Fenercioğlu, Hasan. “Karpuz Suyunun Meyve Suyu Karışımlarında Kullanım Olanakları Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda, vol. 18, no. 6, 1993.
Vancouver Fenercioğlu H. Karpuz Suyunun Meyve Suyu Karışımlarında Kullanım Olanakları Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. 1993;18(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/