Loading [a11y]/accessibility-menu.js
The Calculation of Isosteric Heats of Kırık, Lancer, Barley, Rye, Oat and Corn (Turkish with English Abstract)
Year 2003 ,
Volume: 28 Issue: 5, - , 01.10.2003
Fatih Ertugay
Abstract
In this research, the isosteric heats of kırık, Lancer, barley, rye, oat and corn were calculated by using Clausius-Clapeyron equation. Isosteric heats of cereal samples decreased as the water content of cereal samples increased.
Kırık, Lancer, Arpa, Çavdar, Yulaf ve Mısır’ın Sorpsiyon İzosterik Isılarının Hesaplanması
Year 2003 ,
Volume: 28 Issue: 5, - , 01.10.2003
Fatih Ertugay
Abstract
Bu araştırmada, kırık, Lancer, arpa, çavdar, yulaf ve mısırın sorpsiyon izosterik ısıları Clausius-Clapeyron eşitliği kullanılarak hesaplanmıştır. Tahıl örneklerinin sorpsiyon izosterik ısıları su içeriğinin artması ile birlikte azalma gösterilmiştir.
There are 0 citations in total.
Cite
APA
Ertugay, F. . (2003). Kırık, Lancer, Arpa, Çavdar, Yulaf ve Mısır’ın Sorpsiyon İzosterik Isılarının Hesaplanması. Gıda, 28(5).
AMA
Ertugay F. Kırık, Lancer, Arpa, Çavdar, Yulaf ve Mısır’ın Sorpsiyon İzosterik Isılarının Hesaplanması. The Journal of Food. October 2003;28(5).
Chicago
Ertugay, Fatih. “Kırık, Lancer, Arpa, Çavdar, Yulaf Ve Mısır’ın Sorpsiyon İzosterik Isılarının Hesaplanması”. Gıda 28, no. 5 (October 2003).
EndNote
Ertugay F (October 1, 2003) Kırık, Lancer, Arpa, Çavdar, Yulaf ve Mısır’ın Sorpsiyon İzosterik Isılarının Hesaplanması. Gıda 28 5
IEEE
F. . Ertugay, “Kırık, Lancer, Arpa, Çavdar, Yulaf ve Mısır’ın Sorpsiyon İzosterik Isılarının Hesaplanması”, The Journal of Food , vol. 28, no. 5, 2003.
ISNAD
Ertugay, Fatih. “Kırık, Lancer, Arpa, Çavdar, Yulaf Ve Mısır’ın Sorpsiyon İzosterik Isılarının Hesaplanması”. Gıda 28/5 (October 2003).
JAMA
Ertugay F. Kırık, Lancer, Arpa, Çavdar, Yulaf ve Mısır’ın Sorpsiyon İzosterik Isılarının Hesaplanması. The Journal of Food . 2003;28.
MLA
Ertugay, Fatih. “Kırık, Lancer, Arpa, Çavdar, Yulaf Ve Mısır’ın Sorpsiyon İzosterik Isılarının Hesaplanması”. Gıda, vol. 28, no. 5, 2003.
Vancouver
Ertugay F. Kırık, Lancer, Arpa, Çavdar, Yulaf ve Mısır’ın Sorpsiyon İzosterik Isılarının Hesaplanması. The Journal of Food. 2003;28(5).
GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/