BibTex RIS Cite

The Effect on Non Fat Soy Flour on Physical, Chemical and Sensory Properties of Ice Cream with Vanilin (Turkish with English Abstract)

Year 2004, Volume: 29 Issue: 6, - , 01.12.2004

Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi

Year 2004, Volume: 29 Issue: 6, - , 01.12.2004
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Publication Date December 1, 2004
Published in Issue Year 2004 Volume: 29 Issue: 6

Cite

APA Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. (2004). Gıda, 29(6).
AMA Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. The Journal of Food. December 2004;29(6).
Chicago “Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal Ve Duyusal Özelliklerine Etkisi”. Gıda 29, no. 6 (December 2004).
EndNote (December 1, 2004) Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. Gıda 29 6
IEEE “Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi”, The Journal of Food, vol. 29, no. 6, 2004.
ISNAD “Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal Ve Duyusal Özelliklerine Etkisi”. Gıda 29/6 (December 2004).
JAMA Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. The Journal of Food. 2004;29.
MLA “Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal Ve Duyusal Özelliklerine Etkisi”. Gıda, vol. 29, no. 6, 2004.
Vancouver Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. The Journal of Food. 2004;29(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/