BibTex RIS Cite

The Effect of Electrical Stimulation on Beef Carcasses (Turkish with English Abstract)

Year 1995, Volume: 20 Issue: 2, - , 01.04.1995

Abstract

Electrical simulation (ES) has received considerable attention in the improvement of the meat quality traits of tenderness, flavor and colour. In addition to these ES will also be used particularly to avoid cold shortening. This article describe the effect of ES on beef carcases.

Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri

Year 1995, Volume: 20 Issue: 2, - , 01.04.1995

Abstract

Elektriksel uyarı (EU), etin kalite niteliklerinden olan yumuşaklık, aroma ve renk gelişimini sağlamasının yanısıra, özellikle soğutma kısalığının oluşumunu engeller. Bu derleme EU nın sığır karkaslarındaki etkilerini içermektedir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Haydar Özdemir This is me

Bülent Mutluer This is me

Publication Date April 1, 1995
Published in Issue Year 1995 Volume: 20 Issue: 2

Cite

APA Özdemir, H. ., & Mutluer, B. . (1995). Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri. Gıda, 20(2).
AMA Özdemir H, Mutluer B. Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri. The Journal of Food. April 1995;20(2).
Chicago Özdemir, Haydar, and Bülent Mutluer. “Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri”. Gıda 20, no. 2 (April 1995).
EndNote Özdemir H, Mutluer B (April 1, 1995) Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri. Gıda 20 2
IEEE H. . Özdemir and B. . Mutluer, “Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri”, The Journal of Food, vol. 20, no. 2, 1995.
ISNAD Özdemir, Haydar - Mutluer, Bülent. “Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri”. Gıda 20/2 (April 1995).
JAMA Özdemir H, Mutluer B. Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri. The Journal of Food. 1995;20.
MLA Özdemir, Haydar and Bülent Mutluer. “Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri”. Gıda, vol. 20, no. 2, 1995.
Vancouver Özdemir H, Mutluer B. Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri. The Journal of Food. 1995;20(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/