BibTex RIS Cite

Immobilization of Enzymes and Potential Applications in Food Industry (Turkish with English Abstract)

Year 1995, Volume: 20 Issue: 2, - , 01.04.1995

Abstract

In this review; a brief summary of the current technology of enzyme immobilization, commercial and potential applications in food industry are presented according to the recent scientific publications on the subject.

Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)

Year 1995, Volume: 20 Issue: 2, - , 01.04.1995

Abstract

Bu derlemede, bugünkü enzim tutuklama teknikleri, günümüzde gıda sanayiinde kullanılmakta olan veya kullanım olasılığı olan tutuklanmış enzimler hakkında kısa bir özet yakın geçmişe ait literatür bilgisine dayanarak verilmiştir.    

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Alev Bayındırlı This is me

Publication Date April 1, 1995
Published in Issue Year 1995 Volume: 20 Issue: 2

Cite

APA Bayındırlı, A. . (1995). Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). Gıda, 20(2).
AMA Bayındırlı A. Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). The Journal of Food. April 1995;20(2).
Chicago Bayındırlı, Alev. “Enzimlerin Tutuklanması Ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)”. Gıda 20, no. 2 (April 1995).
EndNote Bayındırlı A (April 1, 1995) Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). Gıda 20 2
IEEE A. . Bayındırlı, “Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)”, The Journal of Food, vol. 20, no. 2, 1995.
ISNAD Bayındırlı, Alev. “Enzimlerin Tutuklanması Ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)”. Gıda 20/2 (April 1995).
JAMA Bayındırlı A. Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). The Journal of Food. 1995;20.
MLA Bayındırlı, Alev. “Enzimlerin Tutuklanması Ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)”. Gıda, vol. 20, no. 2, 1995.
Vancouver Bayındırlı A. Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). The Journal of Food. 1995;20(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/