Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Immobilization of Enzymes and Potential Applications in Food Industry (Turkish with English Abstract)
Year 1995 ,
Volume: 20 Issue: 2, - , 01.04.1995
Alev Bayındırlı
Abstract
In this review; a brief summary of the current technology of enzyme immobilization, commercial and potential applications in food industry are presented according to the recent scientific publications on the subject.
Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)
Year 1995 ,
Volume: 20 Issue: 2, - , 01.04.1995
Alev Bayındırlı
Abstract
Bu derlemede, bugünkü enzim tutuklama teknikleri, günümüzde gıda sanayiinde kullanılmakta olan veya kullanım olasılığı olan tutuklanmış enzimler hakkında kısa bir özet yakın geçmişe ait literatür bilgisine dayanarak verilmiştir.
There are 0 citations in total.
Cite
APA
Bayındırlı, A. . (1995). Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). Gıda, 20(2).
AMA
Bayındırlı A. Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). The Journal of Food. April 1995;20(2).
Chicago
Bayındırlı, Alev. “Enzimlerin Tutuklanması Ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)”. Gıda 20, no. 2 (April 1995).
EndNote
Bayındırlı A (April 1, 1995) Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). Gıda 20 2
IEEE
A. . Bayındırlı, “Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)”, The Journal of Food , vol. 20, no. 2, 1995.
ISNAD
Bayındırlı, Alev. “Enzimlerin Tutuklanması Ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)”. Gıda 20/2 (April 1995).
JAMA
Bayındırlı A. Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). The Journal of Food . 1995;20.
MLA
Bayındırlı, Alev. “Enzimlerin Tutuklanması Ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)”. Gıda, vol. 20, no. 2, 1995.
Vancouver
Bayındırlı A. Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). The Journal of Food. 1995;20(2).
GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/