BibTex RIS Cite

Dede Korkut Destanlarında Adları Geçen Oğuz Beylerinin Hatıralarını Taşıyan Yer Adları Üzerine Bir Deneme

Year 2005, Issue: 49, 0 - , 21.10.2010

Abstract

Bu araştırmada Türk âleminin abidevî eseri olan Dede Korkut Destanlarının baş mimarı ve Oğuzların ulu ve efsanevî hocası hakkında bilgiler aktardıktan sonra, genel olarak destanların öz yapısına değinilip bu destanların yaratıcıları olan beylerin, alpların izlerinin, ülkemiz yer adlarında yaşayan şekilleri gösterilmiştir.

Year 2005, Issue: 49, 0 - , 21.10.2010

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Siyasi ve Sosyal Yapı
Authors

Yücel Hacaloğlu This is me

Ragıp Memişoğlu This is me

Publication Date October 21, 2010
Submission Date October 21, 2010
Published in Issue Year 2005 Issue: 49

Cite

APA Hacaloğlu, Y., & Memişoğlu, R. (2010). Dede Korkut Destanlarında Adları Geçen Oğuz Beylerinin Hatıralarını Taşıyan Yer Adları Üzerine Bir Deneme. Journal of Social Policy Conferences(49).
AMA Hacaloğlu Y, Memişoğlu R. Dede Korkut Destanlarında Adları Geçen Oğuz Beylerinin Hatıralarını Taşıyan Yer Adları Üzerine Bir Deneme. Journal of Social Policy Conferences. October 2010;(49).
Chicago Hacaloğlu, Yücel, and Ragıp Memişoğlu. “Dede Korkut Destanlarında Adları Geçen Oğuz Beylerinin Hatıralarını Taşıyan Yer Adları Üzerine Bir Deneme”. Journal of Social Policy Conferences, no. 49 (October 2010).
EndNote Hacaloğlu Y, Memişoğlu R (October 1, 2010) Dede Korkut Destanlarında Adları Geçen Oğuz Beylerinin Hatıralarını Taşıyan Yer Adları Üzerine Bir Deneme. Journal of Social Policy Conferences 49
IEEE Y. Hacaloğlu and R. Memişoğlu, “Dede Korkut Destanlarında Adları Geçen Oğuz Beylerinin Hatıralarını Taşıyan Yer Adları Üzerine Bir Deneme”, Journal of Social Policy Conferences, no. 49, October 2010.
ISNAD Hacaloğlu, Yücel - Memişoğlu, Ragıp. “Dede Korkut Destanlarında Adları Geçen Oğuz Beylerinin Hatıralarını Taşıyan Yer Adları Üzerine Bir Deneme”. Journal of Social Policy Conferences 49 (October 2010).
JAMA Hacaloğlu Y, Memişoğlu R. Dede Korkut Destanlarında Adları Geçen Oğuz Beylerinin Hatıralarını Taşıyan Yer Adları Üzerine Bir Deneme. Journal of Social Policy Conferences. 2010.
MLA Hacaloğlu, Yücel and Ragıp Memişoğlu. “Dede Korkut Destanlarında Adları Geçen Oğuz Beylerinin Hatıralarını Taşıyan Yer Adları Üzerine Bir Deneme”. Journal of Social Policy Conferences, no. 49, 2010.
Vancouver Hacaloğlu Y, Memişoğlu R. Dede Korkut Destanlarında Adları Geçen Oğuz Beylerinin Hatıralarını Taşıyan Yer Adları Üzerine Bir Deneme. Journal of Social Policy Conferences. 2010(49).