Gastronomi son dönemde moda akımı yaşayan bir terminoloji. Bilimsel olduğu iddia edilen çalışmaların ve her haliyle ticaret kokan magazinsel yaşantının da en gözde konusu. Ancak, gastronomi güneşinin dış çeperinde ve merkezindeki sıcaklığı ölçebildiğini iddia edenler, farklı ısı derecelerinde kaynamakta olan bu yumurtanın içinde biyofiziksel açıdan neler olduğunun farkında bile değiller.
Primary Language | Turkish |
---|---|
Journal Section | Articles |
Authors | |
Publication Date | March 15, 2019 |
Published in Issue | Year 2019 Volume: 16 Issue: 1 |
Seyahat ve Otel İşletmeciliği (Journal of Travel Business) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
Our journal is indexed by EBSCOhost, Index Copernicus, Ulakbim, DRJI, Research Bible, SOBİAD and ASOS.