BibTex RIS Cite

Orbita ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri

Year 2003, Volume: 11 Issue: 1, - , 01.04.2003

Abstract

Bu çalışmada 1991-2000 yılları arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniğinde orbital ve periorbital bölgenin rekonstrüksiyonu için temporal kas flebi uygulanan 12 olgu değerlendirilmiştir. Opere edilen hastaların 10!u orbital ve periorbital bölge lokalizasyonundaki tümöral lezyonları nedeniyle kliniğimize başvururken 2 hasta ise post-travmatik nedenlerle opere edilmişlerdir. Uygulanan fleplerin tümü sağlıklı olarak yaşamıştır ve postoperatif dönemde major komplikasyon görülmemiştir.

Year 2003, Volume: 11 Issue: 1, - , 01.04.2003

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA62SS62RJ
Journal Section Articles
Authors

Ufuk Bilkay This is me

Özgür Erdem This is me

Cüneyt Özek This is me

Hakan Gündoğan This is me

Cenk Tokat This is me

Kamil Kılıç This is me

Tahir Gürler This is me

Yalçın Akın This is me

Publication Date April 1, 2003
Published in Issue Year 2003 Volume: 11 Issue: 1

Cite

APA Bilkay, U., Erdem, Ö., Özek, C., Gündoğan, H., et al. (2003). Orbita ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 11(1).
AMA Bilkay U, Erdem Ö, Özek C, Gündoğan H, Tokat C, Kılıç K, Gürler T, Akın Y. Orbita ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri. turkplastsurg. April 2003;11(1).
Chicago Bilkay, Ufuk, Özgür Erdem, Cüneyt Özek, Hakan Gündoğan, Cenk Tokat, Kamil Kılıç, Tahir Gürler, and Yalçın Akın. “Orbita Ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 11, no. 1 (April 2003).
EndNote Bilkay U, Erdem Ö, Özek C, Gündoğan H, Tokat C, Kılıç K, Gürler T, Akın Y (April 1, 2003) Orbita ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 11 1
IEEE U. Bilkay, “Orbita ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri”, turkplastsurg, vol. 11, no. 1, 2003.
ISNAD Bilkay, Ufuk et al. “Orbita Ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 11/1 (April 2003).
JAMA Bilkay U, Erdem Ö, Özek C, Gündoğan H, Tokat C, Kılıç K, Gürler T, Akın Y. Orbita ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri. turkplastsurg. 2003;11.
MLA Bilkay, Ufuk et al. “Orbita Ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, vol. 11, no. 1, 2003.
Vancouver Bilkay U, Erdem Ö, Özek C, Gündoğan H, Tokat C, Kılıç K, Gürler T, Akın Y. Orbita ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri. turkplastsurg. 2003;11(1).