BibTex RIS Cite

Kalkan Balığı (Psetta maxima)’ nda Doğal Döllenmiş Yumurta Eldesi

Year 2003, Volume: 2003 Issue: 3, 0 - 0, 01.06.2003

Abstract

Kalkan Balığı (Psetta maxima)’ nda Doğal Döllenmiş Yumurta Eldesi

Year 2003, Volume: 2003 Issue: 3, 0 - 0, 01.06.2003

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Articles
Authors

İlhan Aydın This is me

Lütfi Kolotoğlu This is me

Hiroshi Iwamoto This is me

Publication Date June 1, 2003
Published in Issue Year 2003 Volume: 2003 Issue: 3

Cite

APA Aydın, İ., Kolotoğlu, L., & Iwamoto, H. (2003). Kalkan Balığı (Psetta maxima)’ nda Doğal Döllenmiş Yumurta Eldesi. Aquaculture Studies, 2003(3). https://doi.org/10.17693/yunus.09173
AMA Aydın İ, Kolotoğlu L, Iwamoto H. Kalkan Balığı (Psetta maxima)’ nda Doğal Döllenmiş Yumurta Eldesi. AquaST. June 2003;2003(3). doi:10.17693/yunus.09173
Chicago Aydın, İlhan, Lütfi Kolotoğlu, and Hiroshi Iwamoto. “Kalkan Balığı (Psetta maxima)’ Nda Doğal Döllenmiş Yumurta Eldesi”. Aquaculture Studies 2003, no. 3 (June 2003). https://doi.org/10.17693/yunus.09173.
EndNote Aydın İ, Kolotoğlu L, Iwamoto H (June 1, 2003) Kalkan Balığı (Psetta maxima)’ nda Doğal Döllenmiş Yumurta Eldesi. Aquaculture Studies 2003 3
IEEE İ. Aydın, L. Kolotoğlu, and H. Iwamoto, “Kalkan Balığı (Psetta maxima)’ nda Doğal Döllenmiş Yumurta Eldesi”, AquaST, vol. 2003, no. 3, 2003, doi: 10.17693/yunus.09173.
ISNAD Aydın, İlhan et al. “Kalkan Balığı (Psetta maxima)’ Nda Doğal Döllenmiş Yumurta Eldesi”. Aquaculture Studies 2003/3 (June 2003). https://doi.org/10.17693/yunus.09173.
JAMA Aydın İ, Kolotoğlu L, Iwamoto H. Kalkan Balığı (Psetta maxima)’ nda Doğal Döllenmiş Yumurta Eldesi. AquaST. 2003;2003. doi:10.17693/yunus.09173.
MLA Aydın, İlhan et al. “Kalkan Balığı (Psetta maxima)’ Nda Doğal Döllenmiş Yumurta Eldesi”. Aquaculture Studies, vol. 2003, no. 3, 2003, doi:10.17693/yunus.09173.
Vancouver Aydın İ, Kolotoğlu L, Iwamoto H. Kalkan Balığı (Psetta maxima)’ nda Doğal Döllenmiş Yumurta Eldesi. AquaST. 2003;2003(3).