Şehriban OĞUZ Arş. Gör. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 3 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 1
3 Yayın
4 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

A1 Milk and Beta-casomorphin-7
Yazarlar: Seval ANDİÇ , Rozelin Münevver AYAZ, Şehriban OĞUZ
Yayın Bilgisi: 2021 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21014
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 901

0

ATIF

0

FAVORİ

901

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

3

ATIF

0

FAVORİ

1522

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19121
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4654

2

ATIF

0

FAVORİ

4654

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.