Dilek KAHRAMAN YILMAZ Arş. Gör. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Yayın 5 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 0
5 Yayın
0 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Temel Bilimler

Kurum

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Çanakkale Mutfağında Su Ürünlerinin Yeri
DOI: 10.46384/jmsf.1140381
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 161

0

ATIF

0

FAVORİ

161

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sensory, Chemical and Microbiological Properties of Trout Sausage (Fermented Sucuk)
Yayın Bilgisi: 2022 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE202221149736
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 90

0

ATIF

0

FAVORİ

90

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.