İsmail Hakkı TEKİNER Dr. Öğr. Üyesi İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 0 TR Dizin Atıf 19
4 Yayın
16 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
19 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Biyografi

İsmail Hakkı Tekiner lisans derecesini ODTÜ Kimya Mühendisliği Bölümünden almıştır. Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında doktora çalışmasını başarıyla tamamlayarak akademik kariyerine başlamıştır. Dr. Tekiner İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalında tam zamanlı öğretim üyesi olarak görevine devam etmektedir. Başlıca ilgi alanları; gıda güvenliği ve güvenilirliği, beslenme, gıda alerjisi, gastronomi ve nütrisyonel genetik olan Dr. Tekiner’in çoğunluğu uluslararası olmak üzere altmışı aşkın bilimsel yayını bulunmakta olup, ayrıca 6-sigma yeşil kuşak derecesine sahiptir. Ulusal ve uluslararası bilimsel dergilerde editoryal üyelikleri olan İsmail Hakkı Tekiner’in AB, BAP ve TÜBİTAK destekli tamamladığı, katıldığı ve sunduğu araştırma projeleri mevcuttur.

Kurum

İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Beslenme ve Gıda Teknolojisi Yönünden Yenilebilir Böcekler
DOI: 10.53569/apjhls.1111684
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 956

0

ATIF

0

FAVORİ

956

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda ve Beslenme Açısından D-Tagatoz
Yayın Bilgisi: 2021 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1005082
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 466

0

ATIF

0

FAVORİ

466

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dünya ve Türkiye’de gıda israfı ve kaybına genel bir bakış
Yazarlar: İsmail Hakkı TEKİNER , Nesli Nur MERCAN, Ayşegül KAHRAMAN, Mervenur ÖZEL
DOI: 10.47769/izufbed.884219
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5992

0

ATIF

0

FAVORİ

5992

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

4049

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.