Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Yaşar Karaduman
Yaşar Karaduman
Yayın
3
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
3
3
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0003-1306-3572
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Yayınlar
Hızlı Islah Teknolojisi KullanılarakEkmeklik Buğdayda Rekombinant Kendilenmiş Hat Popülasyonunun Geliştirilmesi
Yazarlar: Bedrettin Demir,
Yaşar Karaduman
,
Nevzat Aydın
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Cihannüma Teknoloji Fen ve Mühendislik Bilimleri Akademi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3
0
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Precipitation-Quality Relationship By Different Statistical Methods in Bread Wheat (Triticum aestivum L.)
Yazarlar:
Murat Olgun
,
Savaş Belen
,
Yaşar Karaduman
,
Metin Turan
,
Zekiye Başçiftçi
,
Nazife Gözde Ayter Arpacıoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
224
0
FAVORİ
224
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Examining Bread/Biscuit Quality Features in Wheat (Triticum aestivum L.) Genotypes by Raman Spectroscopy
Yazarlar:
Murat Olgun
,
Yaşar Karaduman
,
Savaş Belen
,
Zekiye Başçiftçi
,
Nazife Ayter
,
Okan Sezer
,
Murat Ardıç
,
İsmühan Potoğlu Erkara
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Nature and Life Sciences
DOI: 10.47947/ijnls.1001160
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
375
0
FAVORİ
375
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Cihannüma Teknoloji Fen ve Mühendislik Bilimleri Akademi Dergisi
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
International Journal of Nature and Life Sciences
Kurul Üyeliği
European Food Science and Engineering
Hakemlik
Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi
European Food Science and Engineering
Gıda
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Examining Bread/Biscuit Quality Features in Wheat (Triticum aestivum L.) Genotypes by Raman Spectroscopy
Yazarlar:
Murat Olgun
,
Yaşar Karaduman
,
Savaş Belen
,
Zekiye Başçiftçi
,
Nazife Ayter
,
Okan Sezer
,
Murat Ardıç
,
İsmühan Potoğlu Erkara
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Nature and Life Sciences
DOI: 10.47947/ijnls.1001160
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
375
1
ATIF
0
FAVORİ
375
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat