Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Merve Akalan
Doktora
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
1
5
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-3926-245X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Nohut proteininin ultrases destekli özütlenmesinin optimizasyonu ve tekno-fonksiyonel özellikleri
Yazarlar:
Merve Akalan
,
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Bülent Başyiğit
,
Asliye Karaaslan
,
Mehmet Karaaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1296312
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
551
0
FAVORİ
551
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt-Pervari yöresinden toplanan balların fizikokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Bahar Gündüz
,
Kamile Bayrak Akay
,
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Merve Akalan
,
Melike Yücetepe
,
Asliye Karaaslan
,
Bülent Başyiğit
,
Fatih Mehmet Yılmaz
,
Mehmet Karaaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1189588
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
460
0
FAVORİ
460
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Domates Kabuğu Fenolikleri: Mikrodalga Destekli Ekstraksiyon Koşullarının Optimizasyonu ve Mikroenkapsülasyonu
Yazarlar:
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Merve Akalan
,
Bülent Başyiğit
,
Asliye Karaaslan
,
Mehmet Karaaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1290953
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
527
0
FAVORİ
527
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PAMUK ÇEKİRDEĞİ PROTEİN KONSANTRESİNİN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Melike Yücetepe
,
Merve Akalan
,
Kamile Bayrak Akay
,
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Asliye Karaaslan
,
Bülent Başyiğit
,
Mehmet Karaaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22115
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
469
0
FAVORİ
469
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kullanıma hazır suda çözünebilir keçiboynuzu kabuğu tozu üretiminin yanıt yüzey yöntemi ile çift aşamalı optimizasyonu
Yazarlar:
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Merve Akalan
,
Melike Yücetepe
,
Kamile Bayrak Akay
,
Asliye Karaaslan
,
Bülent Başyiğit
,
Mehmet Karaaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1205063
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
585
0
FAVORİ
585
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Nohut proteininin ultrases destekli özütlenmesinin optimizasyonu ve tekno-fonksiyonel özellikleri
Yazarlar:
Merve Akalan
,
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Bülent Başyiğit
,
Asliye Karaaslan
,
Mehmet Karaaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1296312
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
551
1
ATIF
0
FAVORİ
551
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kullanıma hazır suda çözünebilir keçiboynuzu kabuğu tozu üretiminin yanıt yüzey yöntemi ile çift aşamalı optimizasyonu
Yazarlar:
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Merve Akalan
,
Melike Yücetepe
,
Kamile Bayrak Akay
,
Asliye Karaaslan
,
Bülent Başyiğit
,
Mehmet Karaaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1205063
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
585
1
ATIF
0
FAVORİ
585
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat