Nilgün ÖZDEMİR Dr. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın 6 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 0
6 Yayın
2 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Teknolojisi Gıda Bilimi Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

Popüler Yayınları

0

ATIF

1

FAVORİ

562

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

128

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

136

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gama (Ɣ)-Aminobütirik Asitin (GABA) Gıda Sistemlerindeki Önemi ve Mikrobiyal Üretimi
Yayın Bilgisi: 2021 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1015283
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 361

0

ATIF

0

FAVORİ

361

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

562

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze ve Depolanmış Kastamonu Yaş Tarhanasının Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Nilgün ÖZDEMİR , Latife Betül ALKAN, Ahmet Hilmi ÇON
Yayın Bilgisi: 2013 , Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2108

0

ATIF

0

FAVORİ

2108

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.