Aysegul Atalı profil resmi
Aysegul Atalı Yüksek Lisans EGE ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Yayın 1 Hakemlik 0
1 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Yayınlar

ET ÜRÜNLERİNDE TUZUN FONKSİYONLARI, TUZ AZALTILMASI AMACIYLA KULLANILAN İKAME KATKILAR ve ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21091
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1348

0

1348

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.