Ali GÜCÜKOĞLU Doç. Dr.
Yayın 4 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 0
4 Yayın
4 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Hijyeni ve Üretimi Gıda Kimyası Gıda Mikrobiyolojisi Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

Yayınlar

CRISPR/Cas9 teknolojisi ve gıda alanında kullanımı
DOI: 10.51753/flsrt.997899
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1162

0

ATIF

0

FAVORİ

1162

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik Olarak Tanımlanan Yeni Mikroorganizmalar
Yazarlar: Şeyma DELİCE ÜRKMEZ, Ali GÜCÜKOĞLU
DOI: 10.35864/evmd.586567
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2401

0

ATIF

0

FAVORİ

2401

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.