Aslı Akpınar profil resmi
Aslı Akpınar Yrd. Doç. Dr. Manisa Celal Bayar Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği
Yayın 4 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 15
4 Yayın
7 Hakemlik
15 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

Manisa Celal Bayar Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği

Yayınlar

0

1123

Probiyotik ve prebiyotiklerle fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş geleneksel süt reçeli üretimi
Yazarlar: Aslı Akpınar , Ceyda Söbeli , Melike Gizem Çetin, Merve Zeytin, Zekiye Dilek
DOI: 10.20289/zfdergi.772761
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1394

0

1394

VEGAN VE VEJETARYAN BESLENMEDE PROBİYOTİK BİTKİSEL BAZLI SÜT ÜRÜNLERİNİN YERİ
Yazarlar: Aslı Akpınar , Gizem Erk, Ahmet Seven
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18083
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8988

0

8988

0

1651

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

VEGAN VE VEJETARYAN BESLENMEDE PROBİYOTİK BİTKİSEL BAZLI SÜT ÜRÜNLERİNİN YERİ
Yazarlar: Aslı Akpınar , Gizem Erk, Ahmet Seven
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18083
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8988

10

0

8988

5

0

1651

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.