Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Aslı AKPINAR
Aslı AKPINAR
Yrd. Doç. Dr.
Manisa Celal Bayar Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği
Bilinmiyor
Yayın
4
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
12
Bilinmiyor
4
Yayın
7
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Süt Teknolojisi
Kurum
Manisa Celal Bayar Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği
Yayınlar
Bazı gıda kaynaklı patojenler üzerinde geleneksel yoğurt üretiminde kullanılan ticari starter kültürlerin ve probiyotiklerin antimikrobiyal etkisi
Yazarlar: Özge VURAN,
Nural KARAGÖZLÜ
,
Aslı AKPINAR
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.810053
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1012
0
FAVORİ
1012
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik ve prebiyotiklerle fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş geleneksel süt reçeli üretimi
Yazarlar:
Aslı AKPINAR
,
Ceyda SÖBELİ
, Melike Gizem ÇETİN, Merve ZEYTİN, Zekiye DİLEK
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.772761
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1272
0
FAVORİ
1272
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VEGAN VE VEJETARYAN BESLENMEDE PROBİYOTİK BİTKİSEL BAZLI SÜT ÜRÜNLERİNİN YERİ
Yazarlar:
Aslı AKPINAR
, Gizem ERK, Ahmet SEVEN
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18083
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8302
0
FAVORİ
8302
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Süt Çeşitleri ile Üretilen İzmir Tulum Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Aroma Bileşikleri
Yazarlar:
Aslı AKPINAR
,
Oktay YERLİKAYA
,
Özer KINIK
,
Figen KOREL
, Cihan KAHRAMAN,
Harun R. UYSAL
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.297939
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1596
0
FAVORİ
1596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
VEGAN VE VEJETARYAN BESLENMEDE PROBİYOTİK BİTKİSEL BAZLI SÜT ÜRÜNLERİNİN YERİ
Yazarlar:
Aslı AKPINAR
, Gizem ERK, Ahmet SEVEN
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18083
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8302
7
ATIF
0
FAVORİ
8302
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Süt Çeşitleri ile Üretilen İzmir Tulum Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Aroma Bileşikleri
Yazarlar:
Aslı AKPINAR
,
Oktay YERLİKAYA
,
Özer KINIK
,
Figen KOREL
, Cihan KAHRAMAN,
Harun R. UYSAL
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.297939
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1596
5
ATIF
0
FAVORİ
1596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat