Aslı AKPINAR Yrd. Doç. Dr. Manisa Celal Bayar Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği
Yayın 4 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 12
4 Yayın
7 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

Manisa Celal Bayar Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği

Yayınlar

0

FAVORİ

1012

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik ve prebiyotiklerle fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş geleneksel süt reçeli üretimi
Yazarlar: Aslı AKPINAR , Ceyda SÖBELİ , Melike Gizem ÇETİN, Merve ZEYTİN, Zekiye DİLEK
DOI: 10.20289/zfdergi.772761
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1272

0

FAVORİ

1272

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VEGAN VE VEJETARYAN BESLENMEDE PROBİYOTİK BİTKİSEL BAZLI SÜT ÜRÜNLERİNİN YERİ
Yazarlar: Aslı AKPINAR , Gizem ERK, Ahmet SEVEN
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18083
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8302

0

FAVORİ

8302

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1596

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

VEGAN VE VEJETARYAN BESLENMEDE PROBİYOTİK BİTKİSEL BAZLI SÜT ÜRÜNLERİNİN YERİ
Yazarlar: Aslı AKPINAR , Gizem ERK, Ahmet SEVEN
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18083
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8302

7

ATIF

0

FAVORİ

8302

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

5

ATIF

0

FAVORİ

1596

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.