Hilal KILMANOĞLU Öğretim Görevlisi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu
Yayın 1 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 0
1 Yayın
0 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Kurum

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu

Yayınlar

TAZE VE LİYOFİLİZE BOZA KULLANIMININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22024
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 166

0

ATIF

0

FAVORİ

166

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.