Ceren MUTLU Arş. Gör. Akdeniz Üniversitesi
Yayın 6 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 5
6 Yayın
0 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri Yağ Teknolojisi

Kurum

Akdeniz Üniversitesi

Popüler Yayınları

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2392

3

ATIF

1

FAVORİ

2392

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21010
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 771

0

FAVORİ

771

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

5077

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1186

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2392

1

FAVORİ

2392

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

2962

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1305

0

FAVORİ

1305

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

1

ATIF

0

FAVORİ

1186

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2392

3

ATIF

1

FAVORİ

2392

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1305

1

ATIF

0

FAVORİ

1305

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.