Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Diğer
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ceren MUTLU
Ceren MUTLU
Arş. Gör.
Akdeniz Üniversitesi
Bilinmiyor
Yayın
6
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
5
Bilinmiyor
6
Yayın
0
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Yağ Teknolojisi
Kurum
Akdeniz Üniversitesi
Popüler Yayınları
BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Ceren MUTLU
,
Sultan ARSLAN TONTUL
,
Cihadiye CANDAL
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2392
3
ATIF
1
FAVORİ
2392
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yazarlar:
Hazal ÖZHANLI
, Duygu BİLGİN,
Ceren MUTLU
,
Mustafa ERBAS
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21010
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
771
0
FAVORİ
771
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
D-GLİKOZDAN D-SORBİTOL VE L-ASKORBİK ASİT ÜRETİMİ: BU BİLEŞİKLERİN ÖZELLİKLERİ, KULLANIM ALANLARI VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Ceren MUTLU
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19117
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5077
0
FAVORİ
5077
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ORANLARDA PEYNİR ALTI SUYU KULLANIMININ BEYAZ VE TAM BUĞDAY UNLARINDAN ÜRETİLEN EKMEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Zeynep CANSIZ,
Cihadiye CANDAL
,
Ceren MUTLU
,
Sultan ARSLAN TONTUL
,
Recai ERCAN
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19066
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1186
0
FAVORİ
1186
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Ceren MUTLU
,
Sultan ARSLAN TONTUL
,
Cihadiye CANDAL
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2392
1
FAVORİ
2392
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VAKUM KURUTMA YÖNTEMİ KULLANILARAK ÜRETİLEN SADE VE MEYVELİ BAL TOZLARININ BAZI FİZİKSEL, KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Mustafa ERBAS
,
Ceren MUTLU
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17113
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2962
0
FAVORİ
2962
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Sultan ARSLAN TONTUL
,
Ceren MUTLU
, Andaç KOÇ,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1305
0
FAVORİ
1305
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
FARKLI ORANLARDA PEYNİR ALTI SUYU KULLANIMININ BEYAZ VE TAM BUĞDAY UNLARINDAN ÜRETİLEN EKMEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Zeynep CANSIZ,
Cihadiye CANDAL
,
Ceren MUTLU
,
Sultan ARSLAN TONTUL
,
Recai ERCAN
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19066
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1186
1
ATIF
0
FAVORİ
1186
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Ceren MUTLU
,
Sultan ARSLAN TONTUL
,
Cihadiye CANDAL
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2392
3
ATIF
1
FAVORİ
2392
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Sultan ARSLAN TONTUL
,
Ceren MUTLU
, Andaç KOÇ,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1305
1
ATIF
0
FAVORİ
1305
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat