Pınar Balkır profil resmi
Pınar Balkır Yrd. Doç. EGE ÜNİVERSİTESİ, EGE MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın 1 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 1
1 Yayın
0 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, EGE MESLEK YÜKSEKOKULU

Yayınlar

DONDURARAK KURUTMA İLE ELDE EDİLMİŞ YOĞURT TOZUNUN FONKSİYONEL, REOLOJİK VE MİKROYAPISAL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22020
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 504

0

504

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

DONDURARAK KURUTMA İLE ELDE EDİLMİŞ YOĞURT TOZUNUN FONKSİYONEL, REOLOJİK VE MİKROYAPISAL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22020
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 504

1

0

504

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.