Ercan SARICA Dr. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 4 Atıf 0 Hakemlik 8
4 Yayın
0 Atıf
8 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Popüler Yayınları

GELENEKSEL BİR ÜRÜNÜMÜZ OLAN KATIK KEŞİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Ercan SARICA , Hayri COŞKUN , Büşranur BÜYÜKTANIR , Nizamettin BAŞ, Emine TANRIKULU , Kübra BIÇAK, Cansu GÜZEL, Burcu EMECEN
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20033
ATIF 0 FAVORİ 1

0

ATIF

1

FAVORİ

Yayınlar

Keçiboynuzu Gamının Keçi Sütünden Üretilen Kefirin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Ercan SARICA , Gökçe FİLİZKIRAN, Doğukan CANBEK, Betül ERTÜRK, Mustafa COŞKUN, Şerife MUSTULOĞLU
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ

0

ATIF

0

FAVORİ
GELENEKSEL BİR ÜRÜNÜMÜZ OLAN KATIK KEŞİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Ercan SARICA , Hayri COŞKUN , Büşranur BÜYÜKTANIR , Nizamettin BAŞ, Emine TANRIKULU , Kübra BIÇAK, Cansu GÜZEL, Burcu EMECEN
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20033
ATIF 0 FAVORİ 1

0

ATIF

1

FAVORİ
İNEK VE MANDA SÜTÜNDEN YAPILAN YOĞURTLARIN RAF ÖMÜRLERİ ÜZERİNE KARŞILAŞTIRMALI BİR ÇALIŞMA
Yazarlar: Ercan SARICA , Hayri COŞKUN , İlker Can KEMER, Ezgi Seher SAMUR, Fatma Merve ÇİFÇİ, Ayten AKTAŞ, Hilal ERER, Emine VERGİLİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19035
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.