Gülgün F. ÜNAL ŞENGÖR Doç. Dr. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ, SU BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayın 8 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 2
8 Yayın
12 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Fen Bilimleri ve Matematik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Turizm Su Ürünleri

Kurum

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ, SU BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

ATIF

1

FAVORİ

2985

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

444

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstavrit balığında ayıklama işlemi: Kalite, gıda güvenliği ve halk sağlığı ilişkisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.1.10
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1446

0

ATIF

0

FAVORİ

1446

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Mutfağında Su Ürünleri Kültürü ve Önemi
DOI: 10.22392/egirdir.414488
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4672

2

ATIF

0

FAVORİ

4672

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1726

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

2689

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ENDÜSTRİSİNDE KATKI MADDELERİNİN KULLANIMI VE GÜVENLİĞİ
Yazarlar: Gülgün ÜNAL ŞENGÖR , Candan VARLIK
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 787

0

ATIF

0

FAVORİ

787

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

2985

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.