Sibel KARAKAYA Prof. Dr. EGE UNIVERSITY
Yayın 4 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 0 TR Dizin Atıf 7
4 Yayın
1 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimi

Kurum

EGE UNIVERSITY

Popüler Yayınları

GIDALARIN BESLEYİCİLİK ÖZELLİKLERİNİ DEĞERLENDİREN İNDEKSLER
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21119
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 816

0

ATIF

1

FAVORİ

816

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

SÜT, İNSÜLİN BENZERİ BÜYÜME FAKTÖRÜ (IGF-1) ve SAĞLIK
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22084
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 204

0

ATIF

0

FAVORİ

204

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EKSTRÜZYON İŞLEMİYLE ARTTIRILMIŞ BİYOERİŞİM VE KIRMIZI BİBER POSASI EKLENMİŞ EKSTRÜDE ÜRÜNLERİN KALİTE PARAMETRELERİ
Yazarlar: Özge YOLDAŞ, Çağla CALTİNOGLU-TORAMAN, İlkay ŞENSOY , Sibel KARAKAYA
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21131
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 273

0

ATIF

0

FAVORİ

273

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDALARIN BESLEYİCİLİK ÖZELLİKLERİNİ DEĞERLENDİREN İNDEKSLER
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21119
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 816

0

ATIF

1

FAVORİ

816

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EKSİPİYAN GIDA VE EMÜLSİYONLARIN KAROTENOİD BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Birgül Hızlar, Sibel Karakaya
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1853

0

ATIF

0

FAVORİ

1853

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler

Hakemlikleri

^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.