Tülay ÖZCAN Prof. Dr. Uludağ Üniversitesi
Yayın 13 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 2
13 Yayın
10 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi Yoğurt Peynir Dondurma Tereyağı Kefir Probiyotik Prebiyotik Yağ İkameleri Şeker İkameleri Fonksiyonel Beslenme Reoloji Tekstür

Kurum

Uludağ Üniversitesi

Yayınlar

Kahve nutrasötik bileşenlerinin ve kafeinin enerji regülasyonu ve egzersiz performansı üzerine etkisi
Yazarlar: Leyla ERUL, Tülay ÖZCAN
Yayın Bilgisi: 2023 , Food and Health
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10

0

ATIF

0

FAVORİ

10

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

102

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente süt kreması ve özellikleri
Yazarlar: Tülay ÖZCAN , Miray ÖZCAN
Yayın Bilgisi: 2022 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH22008
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 620

0

ATIF

0

FAVORİ

620

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Endüstrisi Atıklarının Çevresel Etkileri ve Biyoteknolojik Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Tülay ÖZCAN , Buket Tuğçe HARPUTLUGİL
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1563

0

ATIF

0

FAVORİ

1563

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

5339

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sütün Enzimatik Koagülasyonu ve Peynir Üretiminde Bitkisel Pıhtılaştırıcılar
Yazarlar: Tülay ÖZCAN , Ezgi EROĞLU
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4282

0

ATIF

0

FAVORİ

4282

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Nutrasötik Bileşenler
Yazarlar: Saliha KARAMAN, Tülay ÖZCAN
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1141

0

ATIF

0

FAVORİ

1141

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

683

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gamların prebiyotik özellikleri
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9818

0

ATIF

0

FAVORİ

9818

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vejetaryen Beslenme ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Tülay ÖZCAN , Serap BAYSAL
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 19521

0

ATIF

0

FAVORİ

19521

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi
Yazarlar: Abdullah BARAT, Tülay ÖZCAN
DOI: 10.20289/zfdergi.389331
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 884

3

ATIF

0

FAVORİ

884

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda İşleme Yöntemlerinin Gıda Alerjenitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Tülay ÖZCAN , Berrak DELİKANLI, Eda YILDIZ
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6859

0

ATIF

0

FAVORİ

6859

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.