Zehra ALBAY SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın 2 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 1
2 Yayın
0 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt Teknolojisi

Kurum

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yayınlar

Blok Tip Eritme Peynirinden Üretilen Peynir Cipslerinin Bazı Özellikleri
Yazarlar: Zehra ALBAY , Tuğçe İŞLİYEN, Yoldaş YILDIRIM, Bedia ŞİMŞEK
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.977293
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 441

0

ATIF

0

FAVORİ

441

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

0

FAVORİ

869

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.