Banu METİN Dr. Öğr. Üyesi İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Yayın 5 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 0
5 Yayın
3 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Enzim ve Mikrobiyal Biyoteknoloji Mikrobiyoloji Moleküler Genetik Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 296

0

ATIF

0

FAVORİ

296

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mycobiota of Konya mold-ripened (Kuflu) Tulum cheese and the diversity of Penicillium roqueforti isolates
Yazarlar: Meryem SERİ, Banu METİN
DOI: 10.33988/auvfd.778788
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 852

0

ATIF

0

FAVORİ

852

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1470

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİR KÜFÜ OLARAK PENICILLIUM ROQUEFORTI’NİN TAKSONOMİSİ, MORFOLOJİK, GENETİK VE METABOLİK ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20091
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1403

0

ATIF

0

FAVORİ

1403

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye'de Rize-Ardeşen Yaylalarının Golot Peyniri ile İlişkili Filamentli Funguslar
Yazarlar: Banu METİN
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715639
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 461

0

ATIF

0

FAVORİ

461

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.