Çağla ÖZER Dr. Öğr. Üyesi İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 15 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 4
15 Yayın
12 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Turizm Gastronomi

Kurum

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

ARI TURİZMİNİN KIRSAL KALKINMA ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: MARMARİS ÖRNEĞİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1137473
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 143

0

ATIF

2

FAVORİ

143

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ALTERNATİF TURİZM KAPSAMINDA AROMATİK TURİZM VE GELİŞİMİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.953932
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 878

0

ATIF

1

FAVORİ

878

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN YENİLEBİLİR OTLARIN ÖNEMİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1058741
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 393

0

ATIF

1

FAVORİ

393

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN YENİLEBİLİR OTLARIN ÖNEMİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1058741
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 393

0

ATIF

1

FAVORİ

393

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ARI TURİZMİNİN KIRSAL KALKINMA ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: MARMARİS ÖRNEĞİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1137473
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 143

0

ATIF

2

FAVORİ

143

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

660

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

604

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ALTERNATİF TURİZM KAPSAMINDA AROMATİK TURİZM VE GELİŞİMİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.953932
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 878

0

ATIF

1

FAVORİ

878

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
INFLUENCE OF DIFFERENT COOKING METHODS ON BIOACTIVE PROPERTIES OF BROCCOLI
DOI: 10.30625/ijctr.785266
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 280

0

ATIF

0

FAVORİ

280

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE YAŞAYAN BOŞNAKLAR VE MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
DOI: 10.26468/trakyasobed.834049
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 665

1

ATIF

0

FAVORİ

665

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

732

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TARİHÇESİ, TÜRK-FRANSIZ MUTFAĞINDA KULLANIM ŞEKİLLERİ VE FRANSIZ MUTFAĞINDA ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ İLE PATATES
Yazarlar: Çağla ÖZER , Franck BRUWİER, Pelin OLGAY
DOI: 10.32958/gastoria.779321
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1303

0

ATIF

0

FAVORİ

1303

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GLUTOMATİK 4+2 SİSTEMİ İLE GLUTEN İNDEKS PARAMETRESİNE YENİ BİR BAKIŞ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20110
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1001

0

ATIF

0

FAVORİ

1001

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1554

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Algılanan Destinasyon Yiyecek İçecek İmajının Tekrar Ziyarete Etkisi
Yazarlar: Şeyhmus DEMİRCAN, Çağla ÖZER , Gözde Nur COŞKUN, Hüseyin ÇEKEN
Yayın Bilgisi: 2019 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 854

0

ATIF

0

FAVORİ

854

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Sezgin Ünal, Müjde Olçay, Çağla Özer
Yayın Bilgisi: 1996 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2190

0

ATIF

0

FAVORİ

2190

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.