Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Elif Feyza Topdas
Elif Feyza Topdas
Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi
Yayın
9
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
18
TR Dizin Atıf
25
9
Yayın
13
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
25
TR Dizin Atıf
0000-0003-3778-3654
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
Atatürk Üniversitesi
Popüler Yayınları
Screening of the Chemical Composition and Antioxidant Activity of the Prunus salicina Pestil
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Neva Karataş
,
Melek Zor
,
Elif Feyza Topdas
,
Bilal Yilmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.829149
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
818
2
ATIF
1
FAVORİ
818
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Bazı Bitkilerden Elde Edilen Liyofilize İnfüzyonlarda Demleme Süresi Faktörünün Antioksidan Özellikler ve Ağır Metal Kompozisyonu Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1006141
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
579
0
FAVORİ
579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FONKSİYONEL DONDURMA: ELMA, BAL KABAĞI VE PORTAKAL LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRME
Yazarlar:
Seçkin Gürpınar
,
Elif Dağdemir
,
Elif Feyza Topdas
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21152
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1063
0
FAVORİ
1063
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kurutma Tekniklerinin Smilax excelsa Genç Sürgünlerinin Antioksidan Aktivitesi ve Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
,
Muhammet Demirbaş
,
Memnune Şengül
,
İhsan Güngör Şat
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.816887
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
636
0
FAVORİ
636
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mineral Composition of Various Extracts and Essential Oil of Pickled Ferula orientalis L
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
,
Memnune Şengül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.835662
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
480
0
FAVORİ
480
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Screening of the Chemical Composition and Antioxidant Activity of the Prunus salicina Pestil
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Neva Karataş
,
Melek Zor
,
Elif Feyza Topdas
,
Bilal Yilmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.829149
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
818
1
FAVORİ
818
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Katı-Sıvı Ekstraksiyonunda Kullanılan Modern Teknikler ve Bu Teknikler Arasında Ultrason Yardımlı Ekstraksiyonun Yeri
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Elif Feyza Topdaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.466649
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
14173
0
FAVORİ
14173
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Farklı Marmelat Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri, Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profilleri
Yazarlar: Memnune Şengül,
Elif Feyza Topdaş
, Hanife Doğan, Hüseyin Serencam
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415888
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3416
0
FAVORİ
3416
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kayısıların Ultrases Yardımlı Ozmotik Kurutulması
Yazarlar:
Elif Feyza Topdaş
, Mustafa Fatih Ertugay
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1268
0
FAVORİ
1268
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yüksek Hidrostatik Basinç ve Vurgulu Elektriksel Alan İşlemlerinin Maillard Reaksiyonu Üzerine Etkisi
Yazarlar:
E. Feyza Topdaş
, M. Fatih Ertugay
Yayın Bilgisi: 2012 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1447
0
FAVORİ
1447
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
Gıda
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Apitherapy and Nature
Journal of Scientific Reports-A
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Turkish Journal of Science and Technology
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Bazı Bitkilerden Elde Edilen Liyofilize İnfüzyonlarda Demleme Süresi Faktörünün Antioksidan Özellikler ve Ağır Metal Kompozisyonu Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1006141
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
579
1
ATIF
0
FAVORİ
579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kurutma Tekniklerinin Smilax excelsa Genç Sürgünlerinin Antioksidan Aktivitesi ve Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
,
Muhammet Demirbaş
,
Memnune Şengül
,
İhsan Güngör Şat
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.816887
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
636
1
ATIF
0
FAVORİ
636
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mineral Composition of Various Extracts and Essential Oil of Pickled Ferula orientalis L
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
,
Memnune Şengül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.835662
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
480
2
ATIF
0
FAVORİ
480
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Screening of the Chemical Composition and Antioxidant Activity of the Prunus salicina Pestil
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Neva Karataş
,
Melek Zor
,
Elif Feyza Topdas
,
Bilal Yilmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.829149
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
818
2
ATIF
1
FAVORİ
818
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Katı-Sıvı Ekstraksiyonunda Kullanılan Modern Teknikler ve Bu Teknikler Arasında Ultrason Yardımlı Ekstraksiyonun Yeri
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Elif Feyza Topdaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.466649
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
14173
3
ATIF
0
FAVORİ
14173
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Farklı Marmelat Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri, Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profilleri
Yazarlar: Memnune Şengül,
Elif Feyza Topdaş
, Hanife Doğan, Hüseyin Serencam
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415888
ATIF
9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3416
9
ATIF
0
FAVORİ
3416
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat