avatar
Elif Feyza Topdas Doç. Dr. Atatürk Üniversitesi
Yayın 9 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 18 TR Dizin Atıf 25
9 Yayın
13 Hakemlik
18 CrossRef Atıf
25 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

Atatürk Üniversitesi

Popüler Yayınları

2

1

818

Yayınlar

FONKSİYONEL DONDURMA: ELMA, BAL KABAĞI VE PORTAKAL LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRME
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21152
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1063

0

1063

0

480

0

14173

Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Farklı Marmelat Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri, Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profilleri
Yazarlar: Memnune Şengül, Elif Feyza Topdaş , Hanife Doğan, Hüseyin Serencam
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415888
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3416

0

3416

Kayısıların Ultrases Yardımlı Ozmotik Kurutulması
Yazarlar: Elif Feyza Topdaş , Mustafa Fatih Ertugay
Yayın Bilgisi: 2013 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1268

0

1268

Yüksek Hidrostatik Basinç ve Vurgulu Elektriksel Alan İşlemlerinin Maillard Reaksiyonu Üzerine Etkisi
Yazarlar: E. Feyza Topdaş , M. Fatih Ertugay
Yayın Bilgisi: 2012 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1447

0

1447

Yayınlar

1

0

579

2

0

480

2

1

818

3

0

14173

Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Farklı Marmelat Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri, Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profilleri
Yazarlar: Memnune Şengül, Elif Feyza Topdaş , Hanife Doğan, Hüseyin Serencam
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415888
ATIF 9 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3416

9

0

3416

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.