Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fatma Büdüş
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
Laktoz Hidrolizinin Şekeri Azaltılmış Dondurmanın Fiziksel ve Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Çağım Akbulut Çakır
,
Fatma Büdüş
,
Musa Akın
,
Büşra Palabıçak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6
0
FAVORİ
6
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat