Filiz İÇİER Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 6 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 24
6 Yayın
0 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
24 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Temel İşlemler Enerji Yenilenebilir Enerji Sistemleri

Kurum

Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

1

ATIF

0

FAVORİ

1419

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OHMİK DESTEKLİ VAKUM ALTINDA EVAPORASYON SİSTEMİ İLE KONSANTRE EDİLEN NAR SUYUNUN REOLOJİK ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN İNCELENMESİ
Yazarlar: Mutlu ÇEVİK , Ömer Faruk ÇOKGEZME, Serdal SABANCI , Filiz İÇİER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20049
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1146

2

ATIF

0

FAVORİ

1146

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İndüksiyon ve Ohmik Isıtma İşlemlerinin Gıdalara Uygulanabilirliğinin Karşılaştırılması
Yazarlar: Orhan KAYA, Filiz İÇİER
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544844
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3522

1

ATIF

0

FAVORİ

3522

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdaların Elektriksel Yöntemlerle İşlenmesinde Uygulanan Farklı Frekans ve Dalga Şekillerinin Proses Etkinliği Üzerine Etkisi
Yazarlar: Deniz DÖNER, Filiz İÇİER
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505542
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2774

0

ATIF

0

FAVORİ

2774

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karbon Fiber Destekli Kabin Kurutucuda Farklı Sıcaklıklarda Elma Dilimlerinin Kurutulmasının İncelenmesi: Kurutma Karakteristikleri ve Performans Değerlendirmesi
Yazarlar: Serpil PEKDOĞAN GÖZTOK, Filiz İÇİER
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370103
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 863

3

ATIF

0

FAVORİ

863

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siyah Zeytin Dilimlerinin Mikrodalga ile Kurutulması ve Toplam Fenolik Madde ve Renk Üzerine Etkileri
Yazarlar: Filiz İÇİER , Taner BAYSAL, Özge TAŞTAN, Gülay ÖZKAN
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14030
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1457

2

ATIF

0

FAVORİ

1457

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.