Fulya Sarper profil resmi
Fulya Sarper Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Yayın 4 Hakemlik 4
4 Yayın
4 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi

Popüler Yayınları

Antioksidan Baharatların Osmanlı Saray Mutfağındaki Yeri
Yazarlar: Sibel Ayyıldız, Fulya Sarper
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8774

0

1

8774

Mübadil Mutfağından Geleneksel Bir Lezzet: Yaprak Pidesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 183

0

1

183

Yayınlar

Mübadil Mutfağından Geleneksel Bir Lezzet: Yaprak Pidesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 183

1

183

0

994

Fonksiyonel Bir Gıda: Shiitake Mantarı (Lentinula edodes)
Yayın Bilgisi: 2021 , Mantar Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1976

0

1976

Antioksidan Baharatların Osmanlı Saray Mutfağındaki Yeri
Yazarlar: Sibel Ayyıldız, Fulya Sarper
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8774

1

8774

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.