Fulya Sarper profil resmi
Fulya Sarper Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Yayın 4 Hakemlik 4
4 Yayın
4 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi

Popüler Yayınları

Antioksidan Baharatların Osmanlı Saray Mutfağındaki Yeri
Yazarlar: Sibel Ayyıldız, Fulya Sarper
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10125

0

1

10125

Fonksiyonel Bir Gıda: Shiitake Mantarı (Lentinula edodes)
Yayın Bilgisi: 2021 , Mantar Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2424

0

1

2424

Mübadil Mutfağından Geleneksel Bir Lezzet: Yaprak Pidesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 408

0

1

408

Yayınlar

Mübadil Mutfağından Geleneksel Bir Lezzet: Yaprak Pidesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 408

1

408

0

1316

Fonksiyonel Bir Gıda: Shiitake Mantarı (Lentinula edodes)
Yayın Bilgisi: 2021 , Mantar Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2424

1

2424

Antioksidan Baharatların Osmanlı Saray Mutfağındaki Yeri
Yazarlar: Sibel Ayyıldız, Fulya Sarper
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10125

1

10125

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.