Makaleler

G. AKARCA, O. TOMAR
Siyah (Ficus carica) ve Beyaz (Ficus alba) İncirlerden Elde Edilen İncir Sütlerinin Antibakteriyel ve Antifungal Etkileri, Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, (2019)
G. AKARCA, O. TOMAR
Afyonkarahisar İlinde Satışa Sunulan Tost Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalite Kriterlerinin İncelenmesi, Kocatepe Veteriner Dergisi, (2019)
G. AKARCA, O. TOMAR
Afyonkarahisar İli Semt Pazarlarında Satılan Süzme (Kese) Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri, Akademik Gıda, (2019)
O. TOMAR, G. AKARCA
Afyonkarahisar ilinde farklı sütlerden üretilip, değişik ambalaj malzemeleri içeresinde satışa sunulan Tulum peynirlerinin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri, Mediterranean Agricultural Sciences, (2019)
G. AKARCA, O. TOMAR
Afyonkarahisar İli Çevresinde Yetişen ve Halk Tarafından Tüketilen Bazı Yabani Bitkilerin Antioksidan ve Antimikrobiyal Etkileri, Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, (2019)
O. TOMAR, G. AKARCA
Limon, Mandalina ve Portakal Kabuk Esansiyel Yağlarıyla Üretilen Dondurmaların Bazı Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri, Kocatepe Veteriner Dergisi, (2019)
O. TOMAR, G. AKARCA
Farklı Bitki Ekstraktlarıyla Kaplamanın Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Etkileri, Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, (2019)
O. TOMAR, G. AKARCA
Afyonkarahisar’da Satışa Sunulan Afyon Kaymaklarının Mikrobiyolojik Özellikleri, Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, (2018)
O. TOMAR, G. AKARCA
Farklı Yağ İçeriklerine Sahip İnek ve Manda Sütünün Kefir Danesi ve Starter Kültürle Kefir İçeceği Üretiminde Kullanılması: Depolama Süresince Protein ve Tirozin İçerikleri, Akademik Gıda, (2018)
G. AKARCA, O. TOMAR
Siyah ve Yeşil Çay İle Üretilen Kombucha Çaylarının Antimikrobiyal ve Antioksidatif Özellikleri, Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, (2018)
G. AKARCA, E. ÖZALP, E. SAKARYA, O. TOMAR
Değişik Oranlarda Soğan Kabuğu Ekstraktı İlave Edilmiş Köftelerde Çeşitli Kalite Parametrelerinin İncelenmesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi, (2018)
S. KESKİN, E. ŞİN, G. AKARCA, O. TOMAR
Çeşitli Bitki Ekstraktlarının Çiğ köfte Üzerindeki Antimikrobiyal Etkisi, Kocatepe Veteriner Dergisi, (2018)
G. AKARCA, O. TOMAR, A. ÇAĞLAR
Afyonkarahisar İlinde Faaliyet Gösteren Süt İşletmelerinin, Hijyen ve Sanitasyon Koşullarına Uygunluğunun Araştırılması, Kocatepe Veteriner Dergisi, (2015)
G. AKARCA, A. KAHRAMAN, O. TOMAR
Değişik Oranlarda Tarçın İlave Edilmiş Pastörize Sütlerde Raf Ömrünün Değişimi, Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi, (2015)