Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Diğer
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
İlkin YÜCELŞENGÜN
İlkin YÜCELŞENGÜN
Doç. Dr.
Ege Üniversitesi
Bilinmiyor
Yayın
12
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
33
Bilinmiyor
12
Yayın
4
Hakemlik
33
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Matematik
Mühendislik
Gıda Bilimleri
Kurum
Ege Üniversitesi
Popüler Yayınları
Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar:
İlkin YÜCEL ŞENGÜN
, Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6056
4
ATIF
1
FAVORİ
6056
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
İlkin YÜCEL ŞENGÜN
, Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
ATIF
8
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
34371
8
ATIF
1
FAVORİ
34371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EV YAPIMI İNCİR VE DUT SİRKESİNİN TOPLAM FENOLİK İÇERİĞİ VE ANTİBAKTERİYEL AKTİVİTESİ
Yazarlar:
İlkin YÜCELŞENGÜN
,
Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
DOI: 10.18036/estubtdc.681028
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
711
3
ATIF
1
FAVORİ
711
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yazarlar:
İlkin YÜCELŞENGÜN
, Ayşegül KIRMIZIGÜL,
Gülden KILIÇ
,
Berna ÖZTÜRK
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2419
4
ATIF
1
FAVORİ
2419
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
KABAK VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
İlkin YÜCELŞENGÜN
,
Ersin YÜCEL
,
Gülden KILIÇ
,
Berna ÖZTÜRK
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
730
0
FAVORİ
730
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuzey Kıbrıs'ta Yetişen Corchorus olitorius L.'nin Farklı Ekstraktlarının Toplam Fenolik Madde İçeriği, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitelerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
İlkin YÜCELŞENGÜN
, Ahmet GARGI
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma
DOI: 10.46309/biodicon.2020.817146
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
412
0
FAVORİ
412
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HAŞHAŞ (Papaver somniforum) ÇEŞİTLERİNİN TOHUM YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, TOPLAM FENOLİK MADDE MİKTARI, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİ
Yazarlar:
İlkin YÜCELŞENGÜN
,
Ersin YÜCEL
,
Berna ÖZTÜRK
,
Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20061
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
767
0
FAVORİ
767
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yazarlar:
İlkin YÜCELŞENGÜN
, Ayşegül KIRMIZIGÜL,
Gülden KILIÇ
,
Berna ÖZTÜRK
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2419
1
FAVORİ
2419
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EV YAPIMI İNCİR VE DUT SİRKESİNİN TOPLAM FENOLİK İÇERİĞİ VE ANTİBAKTERİYEL AKTİVİTESİ
Yazarlar:
İlkin YÜCELŞENGÜN
,
Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
DOI: 10.18036/estubtdc.681028
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
711
1
FAVORİ
711
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜKETİCİLERİN PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK GIDALARA YÖNELİK BİLGİ DÜZEYLERİ VE TÜKETİM DURUMLARININ BELİRLENMESİ: İZMİR/BORNOVA ÖRNEĞİ
Yazarlar:
İlkin YÜCELŞENGÜN
, Ayşegül KIRMIZIGÜL, İbrahim ÖZAYDIN, Hasan YARIM
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19123
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2016
0
FAVORİ
2016
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pastacılık Ürünlerinde Probiyotiklerin Kullanım Potansiyeli
Yazarlar:
İlkin Yücel ŞENGÜN
, Ceren KUTLU
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613644
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2147
0
FAVORİ
2147
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
İlkin YÜCEL ŞENGÜN
, Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
34371
1
FAVORİ
34371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Köfte Üretiminde Kullanılan Bitkisel Katkıların Üründe Oksidasyon Gelişimi, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikler ile Heterosiklik Amin (HCA) Oluşumu Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Gülen YILDIZ TURP
,
Sezen KALYONCU
,
İlkin YÜCEL ŞENGÜN
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.465506
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2137
0
FAVORİ
2137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİTKİSEL KAYNAKLI BAZI DOĞAL ANTİMİKROBİYALLER
Yazarlar:
İlkin Yücel Şengün
, Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
DOI: 10.18036/aubtdc.407806
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6276
0
FAVORİ
6276
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CONSUMPTION TYPES OF WILD PLANTS CONSUMED AS FOOD AROUND ESKIŞEHIR (TURKEY)
Yazarlar:
Ersin YÜCEL
,
Gülçin IŞIK
,
İlkin YÜCEL ŞENGÜN
,
Yavuz Bülent KÖSE
,
Faik CEYLAN
,
Betül DEMİRCİ
,
Hakan ŞENTÜRK
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
DOI: 10.18036/aubtdc.422306
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
985
0
FAVORİ
985
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar:
İlkin YÜCEL ŞENGÜN
, Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6056
1
FAVORİ
6056
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
Gıda
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Editörlük
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
Alan Editörü
Eskişehir Technical University Journal of Science and Technology A - Applied Sciences and Engineering
Alan Editörü
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
Eskişehir Technical University Journal of Science and Technology A - Applied Sciences and Engineering
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
Hakemlik
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
KABAK VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
İlkin YÜCELŞENGÜN
,
Ersin YÜCEL
,
Gülden KILIÇ
,
Berna ÖZTÜRK
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21024
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
730
1
ATIF
0
FAVORİ
730
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuzey Kıbrıs'ta Yetişen Corchorus olitorius L.'nin Farklı Ekstraktlarının Toplam Fenolik Madde İçeriği, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitelerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
İlkin YÜCELŞENGÜN
, Ahmet GARGI
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma
DOI: 10.46309/biodicon.2020.817146
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
412
1
ATIF
0
FAVORİ
412
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yazarlar:
İlkin YÜCELŞENGÜN
, Ayşegül KIRMIZIGÜL,
Gülden KILIÇ
,
Berna ÖZTÜRK
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2419
4
ATIF
1
FAVORİ
2419
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EV YAPIMI İNCİR VE DUT SİRKESİNİN TOPLAM FENOLİK İÇERİĞİ VE ANTİBAKTERİYEL AKTİVİTESİ
Yazarlar:
İlkin YÜCELŞENGÜN
,
Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
DOI: 10.18036/estubtdc.681028
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
711
3
ATIF
1
FAVORİ
711
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜKETİCİLERİN PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK GIDALARA YÖNELİK BİLGİ DÜZEYLERİ VE TÜKETİM DURUMLARININ BELİRLENMESİ: İZMİR/BORNOVA ÖRNEĞİ
Yazarlar:
İlkin YÜCELŞENGÜN
, Ayşegül KIRMIZIGÜL, İbrahim ÖZAYDIN, Hasan YARIM
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19123
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2016
6
ATIF
0
FAVORİ
2016
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pastacılık Ürünlerinde Probiyotiklerin Kullanım Potansiyeli
Yazarlar:
İlkin Yücel ŞENGÜN
, Ceren KUTLU
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613644
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2147
2
ATIF
0
FAVORİ
2147
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
İlkin YÜCEL ŞENGÜN
, Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
ATIF
8
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
34371
8
ATIF
1
FAVORİ
34371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Köfte Üretiminde Kullanılan Bitkisel Katkıların Üründe Oksidasyon Gelişimi, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikler ile Heterosiklik Amin (HCA) Oluşumu Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Gülen YILDIZ TURP
,
Sezen KALYONCU
,
İlkin YÜCEL ŞENGÜN
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.465506
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2137
1
ATIF
0
FAVORİ
2137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİTKİSEL KAYNAKLI BAZI DOĞAL ANTİMİKROBİYALLER
Yazarlar:
İlkin Yücel Şengün
, Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
DOI: 10.18036/aubtdc.407806
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6276
2
ATIF
0
FAVORİ
6276
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CONSUMPTION TYPES OF WILD PLANTS CONSUMED AS FOOD AROUND ESKIŞEHIR (TURKEY)
Yazarlar:
Ersin YÜCEL
,
Gülçin IŞIK
,
İlkin YÜCEL ŞENGÜN
,
Yavuz Bülent KÖSE
,
Faik CEYLAN
,
Betül DEMİRCİ
,
Hakan ŞENTÜRK
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
DOI: 10.18036/aubtdc.422306
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
985
1
ATIF
0
FAVORİ
985
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar:
İlkin YÜCEL ŞENGÜN
, Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6056
4
ATIF
1
FAVORİ
6056
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat