İlkin YÜCELŞENGÜN Doç. Dr. Ege Üniversitesi
Yayın 12 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 33
12 Yayın
4 Hakemlik
33 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Matematik Mühendislik Gıda Bilimleri

Kurum

Ege Üniversitesi

Popüler Yayınları

Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar: İlkin YÜCEL ŞENGÜN , Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6056

4

ATIF

1

FAVORİ

6056

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: İlkin YÜCEL ŞENGÜN , Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
ATIF 8 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 34371

8

ATIF

1

FAVORİ

34371

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

3

ATIF

1

FAVORİ

711

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2419

4

ATIF

1

FAVORİ

2419

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

0

FAVORİ

730

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

412

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2419

1

FAVORİ

2419

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜKETİCİLERİN PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK GIDALARA YÖNELİK BİLGİ DÜZEYLERİ VE TÜKETİM DURUMLARININ BELİRLENMESİ: İZMİR/BORNOVA ÖRNEĞİ
Yazarlar: İlkin YÜCELŞENGÜN , Ayşegül KIRMIZIGÜL, İbrahim ÖZAYDIN, Hasan YARIM
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19123
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2016

0

FAVORİ

2016

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pastacılık Ürünlerinde Probiyotiklerin Kullanım Potansiyeli
Yazarlar: İlkin Yücel ŞENGÜN , Ceren KUTLU
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613644
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2147

0

FAVORİ

2147

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: İlkin YÜCEL ŞENGÜN , Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 34371

1

FAVORİ

34371

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİTKİSEL KAYNAKLI BAZI DOĞAL ANTİMİKROBİYALLER
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Berna Öztürk
DOI: 10.18036/aubtdc.407806
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6276

0

FAVORİ

6276

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar: İlkin YÜCEL ŞENGÜN , Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6056

1

FAVORİ

6056

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

1

ATIF

0

FAVORİ

730

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

0

FAVORİ

412

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2419

4

ATIF

1

FAVORİ

2419

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

3

ATIF

1

FAVORİ

711

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜKETİCİLERİN PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK GIDALARA YÖNELİK BİLGİ DÜZEYLERİ VE TÜKETİM DURUMLARININ BELİRLENMESİ: İZMİR/BORNOVA ÖRNEĞİ
Yazarlar: İlkin YÜCELŞENGÜN , Ayşegül KIRMIZIGÜL, İbrahim ÖZAYDIN, Hasan YARIM
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19123
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2016

6

ATIF

0

FAVORİ

2016

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pastacılık Ürünlerinde Probiyotiklerin Kullanım Potansiyeli
Yazarlar: İlkin Yücel ŞENGÜN , Ceren KUTLU
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613644
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2147

2

ATIF

0

FAVORİ

2147

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: İlkin YÜCEL ŞENGÜN , Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
ATIF 8 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 34371

8

ATIF

1

FAVORİ

34371

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİTKİSEL KAYNAKLI BAZI DOĞAL ANTİMİKROBİYALLER
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Berna Öztürk
DOI: 10.18036/aubtdc.407806
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6276

2

ATIF

0

FAVORİ

6276

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar: İlkin YÜCEL ŞENGÜN , Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6056

4

ATIF

1

FAVORİ

6056

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.