İlkin YÜCELŞENGÜN Doç. Dr. Ege Üniversitesi
Yayın 12 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 20
12 Yayın
10 Hakemlik
20 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Fen Bilimleri ve Matematik Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Kurum

Ege Üniversitesi

Popüler Yayınları

Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar: İlkin YÜCEL ŞENGÜN, Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
ATIF 2 FAVORİ 1

2

ATIF

1

FAVORİ
Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: İlkin YÜCEL ŞENGÜN, Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
ATIF 3 FAVORİ 1

3

ATIF

1

FAVORİ

2

ATIF

1

FAVORİ

Yayınlar

2

ATIF

1

FAVORİ
TÜKETİCİLERİN PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK GIDALARA YÖNELİK BİLGİ DÜZEYLERİ VE TÜKETİM DURUMLARININ BELİRLENMESİ: İZMİR/BORNOVA ÖRNEĞİ
Yazarlar: İlkin YÜCELŞENGÜN , Ayşegül KIRMIZIGÜL, İbrahim ÖZAYDIN, Hasan YARIM
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19123
ATIF 4 FAVORİ 0

4

ATIF

0

FAVORİ
Pastacılık Ürünlerinde Probiyotiklerin Kullanım Potansiyeli
Yazarlar: İlkin Yücel ŞENGÜN , Ceren KUTLU
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613644
ATIF 2 FAVORİ 0

2

ATIF

0

FAVORİ
Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: İlkin YÜCEL ŞENGÜN , Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
ATIF 3 FAVORİ 1

3

ATIF

1

FAVORİ

2

ATIF

0

FAVORİ
Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar: İlkin YÜCEL ŞENGÜN , Gülden KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
ATIF 2 FAVORİ 1

2

ATIF

1

FAVORİ
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.