Mustafa ÇAM Doç. Dr.
Yayın 10 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 6
10 Yayın
7 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
6 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Kurum

Yayınlar

0

FAVORİ

1516

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ZEYTİN YAPRAĞI EKSTRAKTI İÇEREN SOĞUK ÇAY ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ece ARSLAN, Gamze KARADEMİR, Serap BERKTAŞ , Mustafa ÇAM
DOI: 10.21923/jesd.904344
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1149

0

FAVORİ

1149

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

686

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

2964

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ADAÇAYI UÇUCU YAĞ ELDESİNDEN SONRA ARTA KALAN ÜRÜNLERİN BİYOAKTİF POTANSİYELLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19038
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1403

0

FAVORİ

1403

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Yağının Toza Dönüştürülmesi ve Krema Tozu
Yazarlar: Ahsen Burçin HİMMETAĞAOĞLU, Zafer ERBAY , Mustafa ÇAM
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544661
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4107

0

FAVORİ

4107

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

2185

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YEDİ YENİLEBİLİR YAPRAĞIN FENOLİK BİLEŞİK İÇERİĞİ, ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK POTANSİYELİ
Yazarlar: Bülent BAŞYİĞİT , Mustafa ÇAM , Betül AKYURT
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18076
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1293

0

FAVORİ

1293

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

1

ATIF

0

FAVORİ

1516

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ZEYTİN YAPRAĞI EKSTRAKTI İÇEREN SOĞUK ÇAY ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ece ARSLAN, Gamze KARADEMİR, Serap BERKTAŞ , Mustafa ÇAM
DOI: 10.21923/jesd.904344
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1149

3

ATIF

0

FAVORİ

1149

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

2

ATIF

0

FAVORİ

686

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Yağının Toza Dönüştürülmesi ve Krema Tozu
Yazarlar: Ahsen Burçin HİMMETAĞAOĞLU, Zafer ERBAY , Mustafa ÇAM
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544661
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4107

1

ATIF

0

FAVORİ

4107

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YEDİ YENİLEBİLİR YAPRAĞIN FENOLİK BİLEŞİK İÇERİĞİ, ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK POTANSİYELİ
Yazarlar: Bülent BAŞYİĞİT , Mustafa ÇAM , Betül AKYURT
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18076
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1293

2

ATIF

0

FAVORİ

1293

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.