Merve Aydın profil resmi
Merve Aydın NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayın 3 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 2
3 Yayın
1 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

Yayınlar

GIDA TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.925628
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4961

0

4961

PROPOLİSİN GENEL ÖZELLİKLERİ VE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20102
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1733

0

1733

Hakemlik

Yayınlar

GIDA TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.925628
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4961

1

0

4961

PROPOLİSİN GENEL ÖZELLİKLERİ VE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20102
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1733

2

0

1733

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.