Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Pelin Özkaya
Pelin Özkaya
Doktora
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
4
1
Yayın
0
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Kurum
Yayınlar
Et ve Et Ürünlerinin Kalitesini Geliştirmede Kullanılan Yeni Teknikler
Yazarlar:
Pelin Talu Özkaya
, Semra Kayaardı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475368
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6975
0
FAVORİ
6975
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Et ve Et Ürünlerinin Kalitesini Geliştirmede Kullanılan Yeni Teknikler
Yazarlar:
Pelin Talu Özkaya
, Semra Kayaardı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475368
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6975
4
ATIF
0
FAVORİ
6975
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat