Pelin Özkaya profil resmi
Pelin Özkaya Doktora
Yayın 1 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 4
1 Yayın
0 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik

Kurum

Yayınlar

Et ve Et Ürünlerinin Kalitesini Geliştirmede Kullanılan Yeni Teknikler
Yazarlar: Pelin Talu Özkaya , Semra Kayaardı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475368
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6975

0

6975

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Et ve Et Ürünlerinin Kalitesini Geliştirmede Kullanılan Yeni Teknikler
Yazarlar: Pelin Talu Özkaya , Semra Kayaardı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475368
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6975

4

0

6975

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.