Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Pinar Uzun
Pinar Uzun
Dr.
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, GELENDOST MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
3
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
5
3
Yayın
4
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0001-8525-4111
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Hayvansal Üretim
Hayvan Besleme
gıda aromları
yeni ürün geliştirme
Kurum
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, GELENDOST MESLEK YÜKSEKOKULU
Popüler Yayınları
Geleceğin Alternatif Protein Kaynağı: Yapay Et
Yazarlar: Ece Sürek,
Pınar Uzun
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758840
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15251
6
ATIF
1
FAVORİ
15251
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ÇİLEK VE KARPUZ AROMALI SAKIZLARDA AROMA KALICILIĞININ RETRONAZAL AROMA YAKALAMA CİHAZI VE DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ KULLANILARAK ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Pinar Uzun
, Ahmet Emir Özünal, Melis Ayabakan, Hakan Başkaya, Nuray Doğan, Sonay Merve Gülay, Büşra Hantal, Melike Üner,
Aslı Barla Demirkoz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
104
0
FAVORİ
104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİLEK VE KARPUZ AROMALI SAKIZLARDA AROMA KALICILIĞININ RETRONAZAL AROMA YAKALAMA CİHAZI VE DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ KULLANILARAK ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Pinar Uzun
, Ahmet Emir Özünal, Hakan Başkaya, Nuray Doğan, Sonay Merve Gülay, Büşra Hantal,
Aslı Barla Demirkoz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21139
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
520
0
FAVORİ
520
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleceğin Alternatif Protein Kaynağı: Yapay Et
Yazarlar: Ece Sürek,
Pınar Uzun
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758840
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15251
1
FAVORİ
15251
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Hakemlik
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gıda
International Advanced Researches and Engineering Journal
Yayınlar
Geleceğin Alternatif Protein Kaynağı: Yapay Et
Yazarlar: Ece Sürek,
Pınar Uzun
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758840
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15251
6
ATIF
1
FAVORİ
15251
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat