Pinar Uzun profil resmi
Pinar Uzun Dr. ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, GELENDOST MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın 3 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 5
3 Yayın
4 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi Hayvansal Üretim Hayvan Besleme gıda aromları yeni ürün geliştirme

Kurum

ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, GELENDOST MESLEK YÜKSEKOKULU

Popüler Yayınları

Geleceğin Alternatif Protein Kaynağı: Yapay Et
Yazarlar: Ece Sürek, Pınar Uzun
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758840
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 15251

6

1

15251

Yayınlar

ÇİLEK VE KARPUZ AROMALI SAKIZLARDA AROMA KALICILIĞININ RETRONAZAL AROMA YAKALAMA CİHAZI VE DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ KULLANILARAK ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Pinar Uzun , Ahmet Emir Özünal, Melis Ayabakan, Hakan Başkaya, Nuray Doğan, Sonay Merve Gülay, Büşra Hantal, Melike Üner, Aslı Barla Demirkoz
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 104

0

104

ÇİLEK VE KARPUZ AROMALI SAKIZLARDA AROMA KALICILIĞININ RETRONAZAL AROMA YAKALAMA CİHAZI VE DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ KULLANILARAK ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Pinar Uzun , Ahmet Emir Özünal, Hakan Başkaya, Nuray Doğan, Sonay Merve Gülay, Büşra Hantal, Aslı Barla Demirkoz
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21139
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 520

0

520

Geleceğin Alternatif Protein Kaynağı: Yapay Et
Yazarlar: Ece Sürek, Pınar Uzun
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758840
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 15251

1

15251

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Geleceğin Alternatif Protein Kaynağı: Yapay Et
Yazarlar: Ece Sürek, Pınar Uzun
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758840
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 15251

6

1

15251

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.