avatar
Ruslan Adil Akai Tegin Yrd. Doç. Kyrgyz-Turkish Manas University
Yayın 4 Hakemlik 3
4 Yayın
3 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

Kyrgyz-Turkish Manas University

Popüler Yayınları

Kımızların Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Araştırılması: Kırgızistan
Yazarlar: R. Adil Akai Tegin , Zafer Gönülalan
Yayın Bilgisi: 2014 , MANAS Journal of Engineering
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 404

0

1

404

Yayınlar

Eşek sütünden yapılan fermente kımız
DOI: 10.29050/harranziraat.1356695
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 333

0

333

0

204

Kımızların Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Araştırılması: Kırgızistan
Yazarlar: R. Adil Akai Tegin , Zafer Gönülalan
Yayın Bilgisi: 2014 , MANAS Journal of Engineering
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 404

1

404

Bütün yönleriyle doğal fermente ürün, kımız
Yazarlar: R. Adil Akai Tegin , Z. Gönülalan
Yayın Bilgisi: 2014 , MANAS Journal of Engineering
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2085

0

2085

Editörlük
MANAS Journal of Engineering
MANAS Journal of Engineering
Teknik Editör , Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Yayın Editörü
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.