Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme

Yıl 2003, Cilt: 14 Sayı: 1, 33 - 44, 01.06.2003

Öz

...

Kaynakça

  • ...
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Hakem Denetimli Makaleler
Yazarlar

Dündar Denizer Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2003
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 14 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Denizer, D. (2003). Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 14(1), 33-44.
AMA Denizer D. Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Haziran 2003;14(1):33-44.
Chicago Denizer, Dündar. “Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 14, sy. 1 (Haziran 2003): 33-44.
EndNote Denizer D (01 Haziran 2003) Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 14 1 33–44.
IEEE D. Denizer, “Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 14, sy. 1, ss. 33–44, 2003.
ISNAD Denizer, Dündar. “Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 14/1 (Haziran 2003), 33-44.
JAMA Denizer D. Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2003;14:33–44.
MLA Denizer, Dündar. “Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 14, sy. 1, 2003, ss. 33-44.
Vancouver Denizer D. Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2003;14(1):33-44.