Editoryal
BibTex RIS Kaynak Göster

Menü Planlanması ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine...

Yıl 1992, Cilt: 3 Sayı: 1, 17 - 19, 01.01.1992
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Editörden
Yazarlar

Bahattin Rızaoğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1992
Yayımlandığı Sayı Yıl 1992 Cilt: 3 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Rızaoğlu, B. (1992). Menü Planlanması ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine.. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 3(1), 17-19.
AMA Rızaoğlu B. Menü Planlanması ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Ocak 1992;3(1):17-19.
Chicago Rızaoğlu, Bahattin. “Menü Planlanması Ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine. ”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 3, sy. 1 (Ocak 1992): 17-19.
EndNote Rızaoğlu B (01 Ocak 1992) Menü Planlanması ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 3 1 17–19.
IEEE B. Rızaoğlu, “Menü Planlanması ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine..”., Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 3, sy. 1, ss. 17–19, 1992.
ISNAD Rızaoğlu, Bahattin. “Menü Planlanması Ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine. ”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 3/1 (Ocak 1992), 17-19.
JAMA Rızaoğlu B. Menü Planlanması ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1992;3:17–19.
MLA Rızaoğlu, Bahattin. “Menü Planlanması Ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine. ”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 3, sy. 1, 1992, ss. 17-19.
Vancouver Rızaoğlu B. Menü Planlanması ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1992;3(1):17-9.