Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması

Yıl 2004, Cilt: 15 Sayı: 1, 62 - 70, 01.06.2004

Öz

...

Kaynakça

  • ...
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Hakem Denetimli Makaleler
Yazarlar

Mehmet Sarıışık Bu kişi benim

Ümran Kaya Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 15 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Sarıışık, M., & Kaya, Ü. (2004). Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 15(1), 62-70.
AMA Sarıışık M, Kaya Ü. Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Haziran 2004;15(1):62-70.
Chicago Sarıışık, Mehmet, ve Ümran Kaya. “Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi Ve Uygulaması”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15, sy. 1 (Haziran 2004): 62-70.
EndNote Sarıışık M, Kaya Ü (01 Haziran 2004) Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15 1 62–70.
IEEE M. Sarıışık ve Ü. Kaya, “Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 15, sy. 1, ss. 62–70, 2004.
ISNAD Sarıışık, Mehmet - Kaya, Ümran. “Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi Ve Uygulaması”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15/1 (Haziran 2004), 62-70.
JAMA Sarıışık M, Kaya Ü. Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2004;15:62–70.
MLA Sarıışık, Mehmet ve Ümran Kaya. “Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi Ve Uygulaması”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 15, sy. 1, 2004, ss. 62-70.
Vancouver Sarıışık M, Kaya Ü. Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2004;15(1):62-70.