Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Kapak Resmi
Amaç ve Kapsam Yazım Kuralları Son Sayı Arşiv Editör Kurulu İletişim ... Giriş
ISSN 1303-3107 | Periyot Yılda 2 Sayı | Başlangıç: 2015 | Yayıncı Bursa Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü |


Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

ISSN 1303-3107 | Periyot Yılda 2 Sayı | Başlangıç: 2015 | Yayıncı Bursa Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü |
Kapak Resmi


Sayı 22 - Tem 2019
  1. Gıda Güvenliği ve İnsan Sağlığı Açısından Çiğ ve Isıl İşlem Görmüş İçme Sütü Tüketimi
    Sayfalar 1 - 11
    Oktay YERLİKAYA, Özer KINIK
  2. Natürel Sızma Zeytinyağlarında Bazı Pestisit Kalıntılarının GPC-GC Yöntemiyle Belirlenmesi
    Sayfalar 11 - 18
    Sema DEMİR, Hakan TOSUNOĞLU, Altan DENİZ
  3. Rheological and Sensory Properties of Sodium Reduced Ezogelin Soup with Potassium Chloride and L-Glutamic Acid
    Sayfalar 19 - 28
    Seda GENÇ, Banu AKGÜN
  4. Elma Dilimlerinin Farklı Güneş Kurutma Yöntemleri ile Kurutulması
    Sayfalar 29 - 36
    Zehra YILDIZ, Leyla GÖKAYAZ
  5. Farklı Kurutma Yöntemlerinin Alkaya Kayısı Çeşidinin Toplam Fenolik İçeriğine Etkisi
    Sayfalar 37 - 44
    Mustafa KAPLAN, Sevgi ESKİGÜN, Okan LEVENT, Harun DIRAMAN, Azize ATİK
  6. Alternative Techniques For Fruit and Vegetable Waste Valorization in Turkey
    Sayfalar 45 - 53
    Banu AKGÜN, Nurcan AYŞAR GÜZELSOY, Arzu YAVUZ, Yıldıray İSTANBULLU, Ahmet BUDAKLıER