Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Kapak Resmi
Makale Gönder Hakemlik İsteği Gönder Amaç ve Kapsam Yazım Kuralları Etik İlkeler ve Yayın Politikası Son Sayı Editör Kurulu İletişim Arşiv
...
Giriş
ISSN 1303-3107 | Yayın Aralığı Yılda 2 Sayı | Başlangıç: 2015 | Yayıncı Bursa Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü |


"Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi" dergisi Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü tarafından yılda 2 kez yayınlanan hakemli bilimsel bir dergidir.


TAGEM (Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü)'e bağlı Araştırma Enstitülerinin yayınladığı dergilere aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.


tagem_journals.png


Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi Aşağıdaki veritabanlarında indekslenmektedir.


asos-index.png

DRJI_Logo.jpg

logo.png

COSMOS.png

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

ISSN 1303-3107 | Yayın Aralığı Yılda 2 Sayı | Başlangıç: 2015 | Yayıncı Bursa Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü |
Kapak Resmi


"Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi" dergisi Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü tarafından yılda 2 kez yayınlanan hakemli bilimsel bir dergidir.


TAGEM (Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü)'e bağlı Araştırma Enstitülerinin yayınladığı dergilere aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.


tagem_journals.png


Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi Aşağıdaki veritabanlarında indekslenmektedir.


asos-index.png

DRJI_Logo.jpg

logo.png

COSMOS.png

Sayı 25 - 24 Şub 2021
  1. Süt Ürünleri Tüketiminin Kolorektal Kanser Üzerine Etkisi
    Sayfalar 1 - 14
    Melike CİNİVİZ, Lütfiye YILMAZ ERSAN
  2. Et ve Sağlıklı Beslenme
    Sayfalar 15 - 29
    Selin ÖZLÜ, Hüdayi ERCOŞKUN
  3. Çiğ Süt, Süt Tozu ve Peyniraltı Suyu Tozlarında Gerçek Protein Değeri Tayini ve NPN Tağşişlerinin Önlenmesinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
    Sayfalar 30 - 38
    Ferhat POLAT, Meral KAYGISIZ
  4. Semi-Mechanical Harvesting Method Effect on Oil Content and Fat Composition of Sesame
    Sayfalar 39 - 47
    Yasemin VURARAK
  5. QuEChERS -LC MS/MS Yönteminin Ballarda Bazı Pestisit Kalıntıları için Metot Validasyonu
    Sayfalar 48 - 56
    Mertin HAMZAOĞLU, Sema DEMİR, Hakan TOSUNOĞLU, Remziye ZENGİNGÖNÜL GÖKÇAY, Altan DENİZ
  6. Geleneksel Olarak Fermente Edilmiş Gedelek Kornişon Turşusunun Özellikleri
    Sayfalar 57 - 68
    Ahmet KILINÇ, Huriye Özgül UÇURUM, Gülnur Fehmiye BİRİCİK ŞAHİN, Melek BERKER, İbrahim Emre TOKAT
Dizinler

asos-index.png

DRJI_Logo.jpg

logo.png

COSMOS.png